Skip to main content

REACŢIE OFICIALĂ. Ce spun reprezentanţii Pro TV în apărarea postului despre difuzarea imaginii cu victima violului din Vaslui

 

Reprezentanţii Pro TV reacţionează după ce CNA a analizat difuzarea imaginilor cu victima violului din Vaslui în emisiunea La Măruţă.

Publicitate

„Publicarea unor articole în care faptele nu erau prezentate clar a condus la apariţia unor false speculaţii în presă”, se arată în comunicatul Pro TV.

Precizările postului: 

• „Interviul s-a desfăşurat în casa în care locuieşte familia victimei, un mediu în care atât tânăra, cât şi mama sa s-au simţit în siguranţă.”

• „Tânăra şi-a exprimat în mod voluntar dorinţa de a participa la interviu. Iniţial, interviul a fost planificat de către ambele părţi să se desfăşoare numai cu mama victimei. În timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii live, fiica s-a adresat echipei La Măruţă şi şi-a exprimat în mod voluntar dorinţa de a vorbi în direct, iar echipa i-a oferit platforma necesară pentru a-şi face gândurile publice şi pentru a se exprima.”

• „Echipa emisiunii La Măruţă le-a explicat clar şi deschis atât mamei, cât şi tinerei abuzate cum se va desfăşura interviul, ceea ce a implicat înţelegerea şi acordul ambelor persoane cu privire la dezvăluirea identităţii acestora. Discuţia s-a desfăşurat clar şi transparent, astfel încât ambele părţi să înţeleagă cursul desfăşurării interviului.”

•„ Atât mama, cât şi fiica au semnat personal şi de bunăvoie acordurile de participare la emisiune şi acordare a interviului.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu gogu
    PRO-ule, mai bine taceai decat sa ai o asa reactie (tardiva si penibila, "fasaita" vinerea la sfarsit de program) - care nu face bine postului nici in fata publicului nici in fata actionarilor. Nu te poti arata solidar cu o asemenea marsavie fluturand un tipizat semnat "post factum" de niste oameni abuzati psihic 5 ore de oamenii tai. Pacat ca oamenii aia din Vaslui - asa cum nu au stiut sa reclame la 112 abuzul PRO, cum nu au citit ce au semnat, cum nu au stiut sa se apere de linsajul mediatic - acum nu stiu ca ar putea sa va ceara despagubiri serioase pentru abuz fizic, psihic, moral.
  • Marius Marius
    Gresit, ProTV. Acelasi leadership defectuos ca si in cazul scandalului Mihaela Radulescu/ Romanii au Talent.
  • Florin Florin
    Faca nu mai scrieti inca 10 articole despre asta , tot degeaba

Trimite un comentariu

sus