Skip to main content

Şeful Pro TV, despre producţiile care vor mai fi în grilă: Las Fierbinţi, „cu siguranţă”, România, te iubesc - „Da”. Sunt celebru, scoate-mă de aici, „cel mai probabil”

 
las fierbinti
las fierbinti

Producţii precum Las Fierbinţi şi România, te iubesc sunt câteva dintre producţiile care vor fi păstrate în grila Pro TV, potrivit lui Aleksandras Cesnavicius, şeful Pro TV. Întrebat într-o întâlnire cu presa despre titlurile de emisiuni pe care Pro-ul le va avea şi în viitor, acesta a confirmat serialul de comedie Las Fierbinţi, emisiunea de reportaj România, te iubesc, dar şi emisiunea reality Lecţii de viaţă.

Publicitate

Acesta a mai spus că şi emisiunea Vine Cheful!, scoasă din grila Pro după câteva ediţii, va fi în grilă, dar pe perioada verii, urmând să se decidă apoi dacă se va continua şi în sezonul de vârf.

Răspunsul şefului Pro TV în legătură cu emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost mai puţin categoric: „probabil”, „mai mult da, decât nu”. De ce? „Emisiunea a fost un succes, a fost o aventură foarte interesantă. La acest moment este în planurile noastre pentru anul viitor, dar programat diferit. Până nu avem bugetul final pentru a o putea produce la costuri mai bune, nu pot spune cu siguranţă dacă se va întâmpla. Dacă nu o vom mai produce, nu are nicio legătură cu performanţa în audienţe a show-ului.”

Întrebat despre performanţa financiară a show-ului, acesta a răspuns: „A fost o investiţie în grila noastră de primăvară şi în experienţa echipei noastre de producţie”.

Lucia Antal, director de marketing al Pro TV, a completat că „aceste emisiuni depind şi de strategia noastră de programming, care se poate schimba de la o lună la alta, în funcţie de nevoile telespectatorilor.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    si ce ai vrea sa vezi? prostituate? asistente care habar n-au pe ce lume sunt? Tiganie? Cearta? Ce ai vrea sa vezi tu? Un film bun din 2015? Da banuti si iti baga.
  • ștefan ștefan
    Mai bine ar face bine să scoată din grilă lecții de viaț
  • Radu Radu
    Pro is losing money, Constantin is winning money.
  • Florin Florin
    Nu e nevoie sa dai in X sau Y ca sa il lauzi pe Z. Maruta are locul lui si din ce am vazut in ultimile luni s-a descurcat bine si nu e atat de usor de inlocuit. Sunt celebru e o emisiune deosebita, care datorita locului din care se emite, e foarte costisitoare. Ii inteleg de ce cauta diverse variate pentru ca show-ul sa devina rentabil si sper sa gaseasca, dar nu imi fac iluzii. Pentru 3 saptamani pe an, sigur nu e prioritatea lor.
  • Iulian Iulian
    Daca stai sa te uiti, este o emisiune fake frumoasa.. Sau doar circ trebuie sa vedem la tv?
  • iulia1 iulia1
    Deci au de gand sa mai faca si alte Lectii de viata.... Pro is losing money.
  • Iulian Iulian
    N-ai auzit ca ei investesc in emisiuni gen: SuperTrip, Ce spun Rom(m)anii, Vorbeste lumea cu vedete de carton, s.a.m.d.
    In loc sa difuzeze filme din 2012-2014, ei prefera sa bage "Vine Cheful", in prime-time

    Si chiar atat de saraci sunt pentru "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" ? ii tai salariul lui Maruta si altor "vedete" si uite asa se aduna ban pe ban
  • Florin Florin
    Imi era teama ca Sunt celebru a fost prea scump. Totusi e a doua emisiune ca audiente din Romania. Putini mai multi bani merita. :))
  • abdu rehab abdu rehab
    PROTV se duce din ce in ce mai jos, iar Mizeria pentru Inculti cu Inculti numita las fierbinti este urna in care se va pune cenusa PROTV-ului. las fierbinti e mai potrivit pentru antena 1 decat pentru PROTV.
  • Iulian Iulian
    Trebuia si intrebarea: "Emisiunea La Maruta o sa mai fie in grila?"

Trimite un comentariu

sus