Skip to main content

Șeful Pro TV, despre producțiile care vor mai fi în grilă: Las Fierbinți, „cu siguranță”, România, te iubesc - „Da”. Sunt celebru, scoate-mă de aici, „cel mai probabil”

 
Șeful Pro TV, despre producțiile care vor mai fi în grilă: Las Fierbinți, „cu siguranță”, România, te iubesc - „Da”. Sunt celebru, scoate-mă de aici, „cel mai probabil”
las fierbinti

Producții precum Las Fierbinți și România, te iubesc sunt câteva dintre producțiile care vor fi păstrate în grila Pro TV, potrivit lui Aleksandras Cesnavicius, șeful Pro TV. Întrebat într-o întâlnire cu presa despre titlurile de emisiuni pe care Pro-ul le va avea și în viitor, acesta a confirmat serialul de comedie Las Fierbinți, emisiunea de reportaj România, te iubesc, dar și emisiunea reality Lecții de viață.

Publicitate

Acesta a mai spus că și emisiunea Vine Cheful!, scoasă din grila Pro după câteva ediții, va fi în grilă, dar pe perioada verii, urmând să se decidă apoi dacă se va continua și în sezonul de vârf.

Răspunsul șefului Pro TV în legătură cu emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost mai puțin categoric: „probabil”, „mai mult da, decât nu”. De ce? „Emisiunea a fost un succes, a fost o aventură foarte interesantă. La acest moment este în planurile noastre pentru anul viitor, dar programat diferit. Până nu avem bugetul final pentru a o putea produce la costuri mai bune, nu pot spune cu siguranță dacă se va întâmpla. Dacă nu o vom mai produce, nu are nicio legătură cu performanța în audiențe a show-ului.”

Întrebat despre performanța financiară a show-ului, acesta a răspuns: „A fost o investiție în grila noastră de primăvară și în experiența echipei noastre de producție”.

Lucia Antal, director de marketing al Pro TV, a completat că „aceste emisiuni depind și de strategia noastră de programming, care se poate schimba de la o lună la alta, în funcție de nevoile telespectatorilor.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • si ce ai vrea sa vezi? prostituate? asistente care habar n-au pe ce lume sunt? Tiganie? Cearta? Ce ai vrea sa vezi tu? Un film bun din 2015? Da banuti si iti baga.
  • Nu e nevoie sa dai in X sau Y ca sa il lauzi pe Z. Maruta are locul lui si din ce am vazut in ultimile luni s-a descurcat bine si nu e atat de usor de inlocuit. Sunt celebru e o emisiune deosebita, care datorita locului din care se emite, e foarte costisitoare. Ii inteleg de ce cauta diverse variate pentru ca show-ul sa devina rentabil si sper sa gaseasca, dar nu imi fac iluzii. Pentru 3 saptamani pe an, sigur nu e prioritatea lor.
  • N-ai auzit ca ei investesc in emisiuni gen: SuperTrip, Ce spun Rom(m)anii, Vorbeste lumea cu vedete de carton, s.a.m.d.
    In loc sa difuzeze filme din 2012-2014, ei prefera sa bage "Vine Cheful", in prime-time

    Si chiar atat de saraci sunt pentru "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" ? ii tai salariul lui Maruta si altor "vedete" si uite asa se aduna ban pe ban
  • Imi era teama ca Sunt celebru a fost prea scump. Totusi e a doua emisiune ca audiente din Romania. Putini mai multi bani merita. :))
  • PROTV se duce din ce in ce mai jos, iar Mizeria pentru Inculti cu Inculti numita las fierbinti este urna in care se va pune cenusa PROTV-ului. las fierbinti e mai potrivit pentru antena 1 decat pentru PROTV.

Trimite un comentariu