Skip to main content

TITLUL ZILEI. Mihaela Rădulescu, ziarul quality Adevărul şi o lecţie de titlu pentru tabloide: “Tatuajul misterios de la etajul de jos”

 
Adevarul Mihaela
Adevarul Mihaela

TITLUL ZILEI. Tatuajul “misterios” al Mihaelei Rădulescu a aprins imaginaţia ziariştilor de la ziarul quality Adevărul.

Publicitate

Tabloidele Click şi Libertatea au pe prima pagină o fotografie a Mihaelei Rădulescu, în care se obervă o parte a unui tatuaj din zona intimă, dar cu titluri “cuminţi”. “Pentru cine s-a tatuat Mihaela Rădulescu?” se întreabă Libertatea. “Răduleasca, tatuaj în chiloţi de dragul iubitului”, scrie Click.

Adevărul pune subiectul în rime, pe ultima pagină, dar cu un titlu mult peste cele două tabloide specializate în astfel de materiale: “Tatuajul misterios, de la etajul de jos

De altfel, toate titlurile de pe ultima pagină de azi sunt cu rime:

O excursie completă, pe întreaga planetă
Campion autoritar la crenvurşti cu muştar
Copilul cu coadă s-a operat şi nu mai e divinizat

Ultima pagină din Adevărul este coordonată de Andrei Velea, unul dintre specialiştii titlurilor (în versuri sau nu), autor, de-a lungul timpului, al unor titluri antologice ("Pastila de putut" - acum 20 de ani, când se lansa Viagra. "Unsprezece fără 10" - la retragerea lui Hagi, "Antişistul" - la mitingurile de la Pungeşti, conduse de un preot).

Ultima pagină din Adevărul de azi:

Adevarul ultima pagina

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jurnalul unui ziarist fără jurnal - 6.07.2015
    […] Petrișor Obae de la Pagina de media evidențiază azi câteva dintre meritele ziaristului Andrei Velea, de la „Adevărul” (ex-EVZ), în articolul http://www.paginademedia.ro/2015/07/titlul-zilei-mihaela-radulescu-ziarul-quality-adevarul-si-o-lect…. […]
  • geo geo
    Uite de ce nu mai cumpără lumea ziare ”quality”...
  • the dude the dude
    erata la titlul paginii: PANARAMA in loc de PANORAMA

Trimite un comentariu

sus