Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoş vrea să-şi lanseze casă de producţie. Primul pas: un canal pe YouTube. "Smiley m-a împins de la spate"

 
pavel bartos
pavel bartos

INTERVIU. Actorul Pavel Bartoş ajunge şi în online. Acesta şi-a lansat un canal de YouTube pe care are conţinut special creat şi este primul pas spre lansarea unei case de producţie care se va numi Comic Entertainment. Are şi două filmuleţe, o parodie pentru Eurovision, şi prima parte dintr-un clip mai amplu, Cină romantică.

Publicitate

Ce este noul proiect? „E un proiect pe care mi-l doresc să fie de viitor şi să " lansez" astfel pe "orbită" casa mea de producţie, care chiar aşa se va numi: Comic Entertainment”, a explicat Pavel Bartoş într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro. Începutul va fi cu filmuleţe scurte, amuzante, lansate pe canalul de YouTube (Pavel Bartoş), iar pe viitor plănuieşte şi un film de lung metraj, piese de teatru şi producţie TV. Cine l-a îndrumat sper acest proiect? Colegul Smiley.

„În ceea ce priveşte demersul meu online, trebuie să-i mulţumesc lui Smiley. El m-a împins de la spate să fac acest canal de YouTube şi nu numai, fiind un tip ceva mai vizionar în astfel de domenii”, a explicat Bartoş pentru Paginademedia.ro.

Paginademedia.ro: Ce este Comic Entertainment?


Pavel Bartoş: E un proiect pe care mi-l doresc să fie de viitor şi să " lansez" astfel pe "orbită" casa mea de producţie, care chiar asa se va numi: Comic Entertainment.

Mă voi axa în primul pe productia de filme, fie ca vor fi de scurt metraj sau de lung metraj, vom vedea, dar sper să avem şi producţii de televiziune. Bineînţeles că nu vor lipsi şi producţiile din sfera teatrală.

Deocamdată sunt axat pe producţia online şi încerc să dezvolt canalul personal de YouTube: Pavel Bartoş. Am ales să îl lansez în nota cu care i-am obişnuit pe spectatori. Adică să creez, pentru început, un personaj mai haios şi să văd în ce măsură personajul respectiv este plăcut sau dorit de către public, astfel încât să-l dezvolt într-un proiect de cinema. Mai precis, un film de lung metraj. Mi se pare o oportunitate acest canal de YouTube şi într-un fel vreau să fiu pregătit pentru ce se va intampla, incotro va merge si, mai ales, ce forma va lua divertismentul (mai ales cel de televiziune) in urmatorii ani!

Vor fi mai multe episoade?

Pavel Bartoş: Deocamdată am creat personajul şi l-am pus în nişte situaţii. Am făcut şi un mic "film" în două părţi, numit "Cina romantică", a cărei primă parte a fost lansată vineri, 3 iulie, urmând ca partea a doua a să fie online vineri, 17 iulie, la ora 19.00.

Mă bucur din suflet ca totul a avut un asemenea feedback neaşteptat de bun, pe care undeva în "străfundul" sufletului meu mi-l doream.

M-am axat şi pe ziua de vineri pentru că este o zi propice consumului de divertisment.

Deocamdată totul este la un nivel de căutare, de glumă, de aşa-zisă "distracţie", dar totul îl facem cu maximă seriozitate şi sper că în timp totul să capete amploarea dorită. Aşa că din toamnă, cum ar veni, va începe o mică "stagiune", adică pe undeva în septembrie sau octombrie să începem un alt şir de producţii de genul acesta, de filmuleţe mai scurte.

Sper că în toamnă să ajung la performanţa ca o dată pe săptămână să ofer un produs celor care mă urmează pe acest tip de canal, deşi este foarte greu.

Lucrezi mult pentru aceste filmuleţe?

Pavel Bartoş: O, da. Pentru că de la regie, la concept, scenariu, totul, eu mă ocup. Stau chiar şi la montaj. Dar asta până se vor obişnui cu stilul meu. Dar e foarte greu să fii şi scenarist şi regizor, mie îmi place mult să fiu actor. Sper că în viitor, pe măsură ce proiectul va creşte şi aşa se pare că se va întâmpla, să pot să deleg, să mă asociez cu regizori şi scenarişti.

Bineînţeles că mi-aş dori ca proiectul Comic Entertainment să acopere şi partea de teatru, dar toate la timpul lor, deocamdată online-ul are prioritate. Îmi doresc ca marca Comic Entertainment să mă reprezinte, aşa cum marca Ha Ha Ha Production îl reprezintă în totalitate pe Smiley, dar în acelaşi timp este şi un garant de calitate în tot ce este implicată aceasta marcă.

Acum pornim încet, ca să nu bruscăm lucrurile. Totul trebuie făcut pas cu pas ca să-ţi atingi scopul.

"Cină romantică "a fost un proiect mai ambiţios în care am vrut să dau dimensiunea personajului pentru ca cei cu care mă voi asocia să vadă unde poată să ducă şi ce se poate întâmpla! Mă bucur că multă lume aşteaptă continuarea, mai precis partea a 2-a.

Cu cine te vei asocia, ai discutat cu investitori?

Pavel Bartoş: Deocamdată totul este producţie proprie, iar "bugetul" mă chinuie pe mine. Un mare ajutor îl primesc şi din partea Ha Ha Ha Production. Semnalele din "piaţă" spun că e de bine şi cu atât mai mult cred că se poate realiza ceea ce îmi doresc, un film de comedie pentru cinema, pentru publicul românesc.

Cred că este loc destul pe piaţă pentru un astfel de proiect. Dar bineînţeles că trebuie să ai şi bugetul necesar şi să ai şi "echipa ideală" pentru un asemenea proiect. Mă bucur că am întâlnit deja nişte oameni care " coincid" cu felul meu de a lucra, pentru că până nu voi avea echipa şi bugetul necesar nu am să pornesc "marele proiect". Ori o fac ca să-mi iasă ceva extraordinar şi sper asta din tot sufletul, ori nu.

Cine este personajul pe care-l joci?

Pavel Bartoş: E un personaj pe care eu l-am inventat. Nu are încă un nume. Mă feresc să-i dau un nume. E un personaj care-şi doreşte foarte multe, dar realizează foarte puţine. L-am inventat în timpul emisiunii Dansez pentru tine, în care am concurat. A apărut chiar în finala show-ului. Şi mi-am dorit mult să dezvolt acel personaj şi acum am avut posibilitatea.

În ceea ce priveşte demersul meu online, trebuie să-i mulţumesc lui Smiley, pentru că el m-a împins de la spate să fac acest canal de YouTube şi nu numai. El e un tip ceva mai vizionar în astfel de domenii.

VIDEO. Cină romantică

VIDEO. Numărul lui Pavel Bartoş la Dansez pentru tine, în finala din 2008:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Succes! Viitorul este in internet..

Trimite un comentariu

sus