Skip to main content

Andreea Esca pleacă după 10 ani de la The One, revista editată de compania lui Adrian Sârbu

 
Andreea Esca
Andreea Esca

Andreea Esca se desparte după un deceniu de reviste The One, parte a grupului Mediafax, publicaţie pe care a condus-o din funcţia de director editorial. Aceasta şi-a anunţat despărţirea printr-un editorial apărut în paginile numărului de august al revistei, sub titlul „My last ONE...”. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, revista îşi va continua apariţia în print.

Publicitate

„După o experienţă minunată, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocări. Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care mi-aţi fost alături şi care mi-aţi făcut viaţa atât de frumoasă.”, a scris prezentatoarea ştirilor Pro TV într-un scurt text, în care şi-a promovat şi site-ul lansat recent, andreeaesca.com.

Textul Andreei Esca, în contiuare: 

După o experienţă minunată, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocări.

Este un moment al schimbărilor. Iar eu primesc schimbarea, în egală măsură, cu nostalgie şi bucurie. Nimeni şi nimic nu va şterge succesele şi revoluţiile aventurii The ONE. Şi, mai ales, calitatea oamenilor care le-au făcut posibile. Sunt emoţii valoroase pentru noi proiecte.

Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care mi-aţi fost alături şi care mi-aţi făcut viaţa atât de frumoasă.

Bună ziua, România! Bună ziua, online!

Sunt andreeaesca.com.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Delia Delia
    Pacat! Cu adevarat o mare profesionista.
  • !!!!!!! !!!!!!!
    raspunsul meu este valabil pt tine si toti pafaristii care o tineti una si buna cu cititul din prompter. Baiete, prompter exista in toata lumea asta, de la cea mai neinsemnata televiziune pana la cea mai tare. Doar voi aveti o vesnica obsesie legata de un lucru atat de firesc pt o televiziune. Crezi ca la BBc prezentaorul de stiri isi editeaza in cap un intro si il da pe gura fara suflare? Problema voastra este ca sunteti atat de marunti si plictisiti de vietile vosrtre mici incat latrati in gol. Si ca sa te scutesc de un comentaiu penibil, nu sunt andreea esca, dar o cunosc .Tu nu. Deci taci. Sau ma rog..latra..
  • @Danny @Danny
    In ale prompterului? Sigur ca da...la capitolul asta e neintrecuta. A pus bazele cititului de pe prompter ca arta robotica, lipsita de personalitate umana.
  • Danny Danny
    Ramane o profesionista, orice s-ar spune!
  • geo geo
    Dupa ea potopul...

Trimite un comentariu

sus