Skip to main content

Claudiu Pândaru pleacă de la conducerea Mediafax Grup. Clarice Dinu, redactor-şef la Gândul după plecarea lui Florin Negruţiu

 

Încă o plecare de la vârful Mediafax Group. Claudiu Pândaru, directorul editorial al companiei deţinută de Adrian Sârbu, şi-a dat demisia din această poziţie. Este al treilea nume important care pleacă de la Mediafax, pe lângă Cristian Tudor Popescu (senior editor) şi Florin Negruţiu (cel care era redactor-şef Gandul.info).

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Claudiu Pândaru a confirmat plecarea de la Mediafax Group:

"Mi-am anunţat plecare miercurea trecută, din motive personale. Am încredere în brandurile şi în oamenii de aici, alături de care am muncit atâţia ani. Este o parte din viaţa mea", a declarat Claudiu Pândaru pentru Paginademedia.ro.

Plecarea lui Claudiu Pândaru vine într-o perioadă în care Mediafax Grup este în insolvenţă, iar compania se află în proces de restructurare. Săptămâna trecută, au plecat din companie Cristian Tudor Popescu (senior editor, fondator al titlului Gândul, în urmă cu zece ani) şi Florin Negruţiu (redactor-şef Gândul). Poziţia lui Negruţiu va fi preluată de Clarice Dinu, până acum redactor-şef adjunct.

Claudiu Pândaru, carte de vizită:

  • Claudiu Pândaru a venit la Gândul în 2008, ca redactor-şef adjunt.
  • A fost, pe rând, Redactor-şef Gândul şi apoi director editorial Mediafax Grup
  • A fost moderator al talk-show-ului După 20 de ani, difuzat de Pro TV.
  • Între 2003 şi 2008, a fost reporter la Ştirile Pro TV.
  • Înainte de Pro TV, a lucrat la Radio România şi la Radio France Internationale - RFI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alina alina
    Oare draga,

    Ma pricep la ce spun, chiar daca am exagerat (pt a arata cat e de serioasa situatia). Nu cred ca ING (creditor garantat) si statul vor accepta 10% la votare! Au interesul sa-si recupereze banii, nu sa tina firma in viata. Creditorii chirografari (multi si mici) au de recuperate sume mai mici care sunt vitale pt ei.
    Ref la capital de lucru, n-am detaliat dar ma gandeam si la investitii care sa aduca eficienta in atragerea de venituri (publicitate), de ex o tv online.

    Vad ca te pricepi, si zici ca 2-3 milioane sunt suficiente. Intrebare, poate ne luminezi: crezi ca adunarea creditorilor ar accepta o injectie de 2-3 mil si schimbarea actionariatului, s-ar folosi banii la plata unei parti din debite, s-ar folosi pt dezvoltare in asteptarea unor rezultate ulterioare mai bune?
    Lumineaza-ne pe noi cei care n-am lucrat in business si nu ne pricepem.
    La momentul actual debt to income ratio este 250% !!! Datorii de vreo 43 mil si venituri in 2014 de vreo 16-17 mil eur.
    And BTW, stii cat la suta din firmele intrate in insolventa scapa? In Romania ma refer!
  • oare oare
    Alina draga,
    Daca nu stiai (inutila afirmatie, este clar ca nu stiai:) ), in procedura reorganizarii, creditorii aproba un plan de reorganizare prin care se platsc doar anumite procente din debitele existente la data demararii procedurii, daca acest lucru duce la salvarea firmei. Sunt dese cazurile in care s-au dat nici 10% din sumele datorate creditorilor.
    Milioane de euro capital de lucru? Mai sa fie, vorbim de fo' mare fabrica, cu productie de 1-2 milioane pe luna si 60 de zile termen de incasare?
    Nu stiu situatia Mediafax, dar nu cred ca are nevoie de 40-50 de milioane, mai degraba de maxim 2-3. s epune intrebarea: cine le adduce?
  • Piticul Piticul
    Se va lalai insolventa trei ani...
  • Zetu Viorel Zetu Viorel
    Multa bafta si succes in continuare in activitatea dvs. Sanatate si sa auzim de bine.
  • alina alina
    media fax group este deja in faliment (neanuntat) si nu mai este in insolventa. Singura salvare ar fi o injectie de capital de 40-50 mil eur, sa-si plateasca toate datoriile la stat la ing, la diversi si sa mai ramana cu cateva mil capital de lucru.
    Intrebarea este: cine baga acum acesti bani cand peste cateva luni cumpara la faliment pe 20% din aceasta suma, si pe bucati, doar ce-i trebuie.
    Daca piata media ar fi fost una bogata, mai avea o sansa la reorganizare, dar asa...
  • Vasile Vasile
    Asa oameni mici... la Gandul e deja concurs cine si-a dat primul demisia... ala io, ala io. De fapt, prima care s-a dedicat unor proiecte personale cu caracter deontologic a fost tanti Jana care facea curatenie... Tanti Jana observase din timp ca a scazut productia de mizerie...
  • Geo Limonada Geo Limonada
    Clarice Dinu e cool& sexy..."I've notice you around, I find you very attractive ; Would You..."
    ;)
  • ciprian ciprian
    Mult noroc pe mai departe! Te apreciez mult pentru tot ce ai facut la Gandul

Trimite un comentariu

sus