Skip to main content

EXCLUSIV. Cine sunt favoriţii pentru matinalul Digi FM. Un fost voice over Pro TV, în echipa staţiei. Site-ul radioului RCS este online

 
Site Digi FM
Site Digi FM

Postul Digi FM se pregăteşte de lansarea din această toamnă. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, a fost ales deja cuplul de prezentatori care se va ocupa de matinalul postului. Un fost voice over al Pro TV a intrat în echipa staţiei deţinute de RCS şi va fi prezentator la ştiri. Şi site-ul radioului este deja online, dar conţine doar câteva informaţii. Postul de radio urmează să fie lansat în această toamnă, cel mai devreme în octombrie.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Matinalul Digi FM ar urma să fie prezentat de un fost realizator de la Europa FM şi o fostă jurnalistă Realitatea FM şi RFI.Este vorba de Bogdan Miu şi de Carmen Constantin.

Bogdan-MiuBogdan Miu are peste 15 ani experienţă în radio. A lucrat la RFI, apoi la Radio Contact. A prezentat matinalul postului Europa  FM din 2006 şi până în urmă cu trei ani. Ulterior, a lansat un post de radio online, www.heartradio.ro, un proiect adresat celor care ascultă radio în timpul orelor petrecute la birou sau în weekend acasă, cu muzică din anii 90 şi de azi, targetul principal fiind publicul cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani", după declara atunci Bogdan Miu pentru paginademedia.ro. S-a retras din proiectul online la începutul anului.

carmen-constantinCarmen Constantin a început să lucreze în radio acum peste 20 de ani, la Uniplus, apoi la RFI. Din 2008, a lucrat la Realitatea FM, unde a fost redactor-şef adjunct al postului, apoi redactor-şef. În aprilie anul trecut, a plecat la ziarul Adevărul, ca editor coordonator al suplimentului de educaţie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Lucian Cambeşteanu, de la Pro TV, la Digi FM

În echipa staţiei de ştiri a intrat şi Lucian Cambeşteanu. El este unul dintre voice-overii la are Pro TV a renunţat în urmă cu două luni, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Cambeşteanu a lucrat, în trecut, şi la Pro FM

Site-ul Digi FM este online. Ce conţine

Digi FM a ridicat deja online site-ul viitorului post de ştiri, la adresa digi-fm.ro. Deocamdată, site-ul prezintă doar lista frecvenţelor pe care se vor auzi Digi FM şi Pro FM.

Practic, este o hartă interactivă prin care sunt afişate, în dreptul fiecărei localităţi, frecvenţele Digi FM (fosta reţea Info Pro) şi cele ale Pro FM.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alina Alina
    O curiozitate am si eu. De cand voice-over e egal cu jurnalist radio? Ca asta vad aici, un DJ, un "punator de voce" si, finally, un jurnalist. Sa intelegem ca asta va fi raportul? So much for a news radio station!
  • Gica Gica
    Aceleasi cateva voci prafuite...ametite cand la un radio cand la altul....oferta cam aceeasi peste tot...Nici un suflu nou, ceva? Tot robo-radio ?
  • Alin Alin
    in urma cu 15 ani, "viata se schimba," era promo-ul postului care a schimbat in parte, felul in care se face radio in Romania; la distanta mentionata, sper sa merite sa ascultam ce se pregateste acum, la digi fm.
  • ștefan ștefan
    Thor au niște funcții dar le au de geaba
  • Vasi Vasi
    Nu credeam ca Bogdan Miu va reveni fara Monica Anghel. Era ca si sora lui, cel putin din declaratii asa reiese.
    Pacat ca nu are cuvant. Monica era sarea si piperul in combinatia asta.
  • Danaaa Danaaa
    In sfarsit se intoarce Bogdan Miu. Chiar nu intelegeam de ce nu mai e la radio. Eram convinsa ca Digi o da vina cu un proiect frumos. Bun.
  • Thor Thor
    Matinalul lui Andrei Gheorghe de la Pro FM s-ar fi putut integra foarte bine și pe un post de news/talk, cum se vrea Digi FM, pe intervalul 6:30 - 9:00 (după ora 9 vin invitate formații muzicale, ceva specific CHR, deci nu ar merge pe Digi FM). Eu aș fi căutat o soluție de integrare a acestui matinal: intervențiile lui Gheorghe, comune pe Pro FM și pe Digi FM, iar când pe Pro FM e muzică sau publicitate (care e din abundență), pe Digi să fie inserate știri și alte rubrici informative.

    Spun asta deoarece matinalul de la Pro FM e, alături de cel de la Europa FM, singurul care a crescut în ultimul an. E păcat să-l ai în ogradă pe cel mai cunoscut realizator de radio și să nu-l pui în principala „vitrină” pe care o deții.

    Când lansezi o rețea națională, trebuie să aduci cel puțin un om cu greutate în jurul căruia să faci promovarea postului. Chiar m-aș fi așteptat ca Andrei Gheorghe să facă 13-14 la Digi FM. Le trebuie un nume puternic care să se bată cu Moise Guran, care, în momentul de față, realizează cea mai ascultată emisiune de radio din țară. Nu să vină cu Mîndruță...

    Dar na... îmi dau și eu cu părerea ca un necunoscător... Se pricep alții la radio mai bine decât mine, de aceea sunt pe acele funcții...
  • ștefan ștefan
    Ași fi preferat să aducă și din provincie că de cei din Capitală sunt cam sătul
  • Costel Costel
    Cred ca vreti sa spuneti Radio Delta sau Delta RFI.

    Radio RFI in Romania (fara Delta) este doar din 2006.
    Sigur ca suna mai cosmopolit dar asta e adevarul.

    Deci daca au lucrat intre 1998 si 2006 s-a chemat Delta RFI, daca au lucrat inainte s-a chemat radio Delta pur si simplu.

Trimite un comentariu

sus