Skip to main content

GÂLCEAVA TABLOIDELOR 2. Un nou proces Mădălin Ionescu – Daniel Capatos. Şi Oana Zăvoranu e implicată

 
Capatos_Madalin Ionescu
Capatos_Madalin Ionescu

Mădălin Ionescu, prezentatorul WowBiz şi Kanal D au intentat un nou proces împotriva lui Dan Capatos, prezentatorul emisiunii concurente de la Antena 1.

Publicitate

Procesul a fost demarat la începului lunii august şi are ca obiect “pretenţii daune morale”.

Dacă în primul proces (despre care Paginademedia.ro a scris aici) Mădălin Ionescu a chemat în judecată atât Antena 1 şi pe prezentatorul Un show Păcătos, Dan Capatos, în noul proces mai apare un pârât. Este vorba de Oana Zăvoranu, pe cara Mădălin Ionescu şi Kanal D au reclamat-o în instanţă pentru declaraţiile făcute la adresa lor.

CONTEXT. WowBiz a avut în această primăvară câteva materiale cu Oana Zăvoranu şi mama acesteia, Mărioara. După decesul Mărioarei Zăvoranu, Oana Zăvoranu a vândut drepturile de difuzare a înmormântării mamei sale către posturile Intact şi a avut apariţii la canalele Antena Stars şi Antena 1.

În acea perioadă, Dan Capatos a făcut în timpul mai multor emisiuni afirmaţii legate de Mădălin Ionescu şi WowBiz, pe care aceştia din urmă le-au considerat defăimătoare şi l-au chemat în judecată.

La începutul lunii august, într-un alt proces, Mădălin Ionescu şi Dogan Media au intentat un proces Antenei 1 şi lui Dan Capatos, având drept obiect „acţiune în răspundere delictuală”.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Capatos şi Antena 1 sunt chemaţi în judecată, în acel prim proces, pentru denigrare, pentru că, în mai multe ediţii, Capatos a făcut o serie de afirmaţii legate de concurentul de pe Kanal D, Mădălin Ionescu, căruia i-ar fi afectat imaginea. Kanal D acuză o campanie de denigrare a emisiunii WowBiz şi a prezentatorului Mădălin Ionescu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    A fost o greșeală, am corectat. Mulțumim pentru observație.
  • Horicas Horicas
    Si ce treaba are Madalin Voicu din titlu?

Trimite un comentariu

sus