Skip to main content

GRILA Antenei 1. Ce pregăteşte postul pentru această toamnă: sezon nou X Factor şi Te cunosc de undeva, dar şi emisiuni noi. Unde vor intra foştii Masterchefi

 
X factor
X factor

„Spectacolul mereu aproape” este sloganul Antenei 1 pentru grila din această toamnă. Postul de televiziune anunţă marile producţii pe care le pregăteşte pentru noul sezon.

Publicitate

Una dintre emisiunile de forţă al Antenei, Te cunosc de undeva, va reveni cu cel de-al optulea sezon. La fel, şi X Factor va avea al cincilea sezon. La masa juriului vor fi aceiaşi ca şi anul trecut Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu. Noutatea acestui sezon este „al patrulea jurat”, publicul, care poate vota prin SMS concurenţii favoriţi.

Care este mecanismul: în faza audiţiilor, cei care se prezintă în faţa celor trei membri ai juriului trebuie să primească trei de „Da“ pentru a putea trece în etapa următoare a show-ului. În fiecare săptămână, publicul îşi poate vota favoriţii dintre concurenţii care au primit trei „Da“, astfel încât la finalul etapei de audiţii cel mai votat de către telespectatori scapă de Bootcamp şi ajunge direct în prima gală live. În votul lor stă decizia de a trimite un singur concurent direct în etapa galelor live.

Tot în această toamnă, emisiunea lui Nea Marin vine cu un nou sezon al formatului Poftiţi pe la noi, dar în varianta cu nunţi. Emisiunea va fi produsă de echipa Monei Segall şi se va numi “Poftiti pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!”. Cei trei foşti Masterchefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, vor fi integraţi şi ei în această emisiune.

Echipa Monei Segall va produce tot în această toamnă o emisiune cu animale, Ham Talent. gazda show-ului va fi Liviu Varciu.

Postul din Băneasa va relu în toamna aceasta emisiunea “Burlacita”, filmat de aceasta data în Italia, în Toscana. În rolul Burlăciţei va juca în acest sezon Daniela Crudu, iar gazda emisiunii va fi Radu Vâlcan.

Cea de-a cincea emisiune pregătită de Antena 1 în această toamnă este un nou format, asemănător cu Iartă-mă, care se va numi „Am ceva să-ţi spun” şi va fi produs de Dana Mladin. „Cei care doresc să-şi reîntâlnească semenii cu care au pierdut legătura ori aceia care vor din tot sufletul să încheie un conflict din viaţa lor şi au nevoie de sprijin în acest sens, oamenii plini de recunoştinţă faţă de cineva care le-a salvat ori schimbat viaţa, dar şi cei care, forţaţi de împrejurări, au comis fapte pentru care vor să-şi ceară iertare de la cei cărora le-au greşit o pot face în cadrul acestui show”, anunţă postul de televiziune. De asemenea, emisiunea “Am ceva să-ţi spun” va prezenta şi poveştile copiilor ale căror părinţi sunt plecaţi la muncă, în străinătate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laurentia Laurentia
    Aceste emisiuni imi plac cel mai mult. Abia astept sa revina.
  • pArA pArA
    Deci emisiunea cu si despre "mancare traditionala" despre care se vorbea ca va inlocui "Hell's Kitchen" a picat se pare ... cei 3 chefi retrogradati in emisiunea lui Nea Marin.
    Emisiunea cu nuntile 99% va fi Luni si Marti la bataie cu Master Chef ... probabil va fi macel in audiente , nu il vad pe Nea Marin sa faca audienta in fata Master Chef nici daca il cheama pe Gordon Ramsey sa ii gateasca la nunta :))) ... pe cei 3 chefi ii vad cat de curand OUT de la A1 dupa cum se prezinta treburile.
  • georgia georgia
    Va rog mult de tot daca se poate sa postati grilele de toamna si la celelalte televiziuni.
  • Mihail Ștefano Mihail Ștefano
    Next Star?
  • marian marian
    Ce masterchefi , revin mascarici in frunte cu Brenciu si HAM HAM Varciu si Cameluta , burlacita la nunta lui Marin si le canta Banica frustratul si NEGRU urlatoarea,
  • Emma Emma
    Doamne cat trebuie sa regrete masterchefii ca au plecat de la protv.acum Au ajuns sa faca doar figuratie la antena..
  • Florin Florin
    stai putin. Dan Negru nu va fi in grila? Era timpul.
  • Florin Florin
    deci masterchefii si-au pierdut emisiunea si acum sunt guest star-uri la Nea Marin? e mai bine decat Mihai Petre, dar ramane groaznic.

Trimite un comentariu

sus