Skip to main content

MINIINTERVIU. Radu Banciu, despre mutarea emisiunii: "Pe undeva, mi se pare justificată mişcarea"

 
Radu Banciu 4
Radu Banciu 4

"Pe undeva, mi se pare justificată mişcarea", a spus într-un scurt interviu acordat Paginademedia.ro Radu Banciu,despre mutarea emisiunii de la B1 TV de la ora 23.00, la ora 20.00.

Publicitate

De ce? Ideea e că s-ar face un super talk-show de la ora 22.00 la 24.00, pe acel interval, iar înainte sunt ştiri. Se concentrează în trei ore actualitatea politică a momentului, a declarat Banciu. Apoi, formatul cu ora de difuzare 23.00 se cam blazase, şi-a cam trăit traiul, continuă el.

Radu Banciu, în dialog cu Paginademedia.ro

Paginademedia.ro: De ce afost mutată emisiuneaLumea lui Banciu de la 23.00 la ora 20.00?

Radu Banciu: Ideea e că s-ar face un super talk-show de la ora 22.00 la 24.00, pe acel interval.

Ţie ce ţi s-a spus?

Radu Banciu: Exact asta. Că pe acel interval se pregăteşte o emisiune ce două ore. Înainte de emisiunea de la 22.00 este o oră de ştiri şi, practic, se concentrează în trei ore actualitatea politică a momentului.

Apoi eram de patru ani de la 23.00, se poate spune că emisunea se blazase. După patru ani, era nevoie de o schimbare. Pe undeva, mi se pare justificată mutarea. Este ideea aceasta de a strânge în trei ore partea politică. Oricum, formatul şi-a cam trăit traiul. Nici audienţele nu mai sunt la fel.

Ai fost mutat mai devreme ca să ridici programele de după?

Radu Banciu: Nu cred că e vorba de poziţionarea mea cumva, ci de ideea aceasta cu talk-showul politic de la 22.00. E o reorientare a grilei

Era la 23.00 şi pentru că ziarele noi veneau la acea ora...

Radu Banciu: Iniţial, da. Plus că era o emisiune de moravuri grele, se vorbea cumva în emisiune. Ne vom adapta.

Cum?

Radu Banciu: Vom folosi ziarele din ziua respectivă. O să avem astfel ocazia să le citim cu atenţie înainte. Până acum, ziarele erau la prima răsfoire. Nu vom avea presa de a doua zi, dar nu cred că asta va fi o problemă.

Iar cu limbajul?

Radu Banciu: Va trebui să ne adaptăm orarului la care ne vom supune. Altfel vorbeşti la ora 20.00. Într-un fel, va fi cam ca la ediţia de la 23.00 - nici la fel de coloraţi, dar nici maici nu se poate spune că vom fi.

Reamintim că în noua grilă a postului B1 TV, emisiunea Lumea lui Banciu va fi programată de la ora 20.00, iar întreg Prime-Time-ul va fi schimbat.

Cum arată noul Prime-Time de la B1, cu Banciu de la 20.00 şi cu un talk-show de o oră moderat de Silviu Mănăstire, aici.

Citeşte şi:

Vezi şi toate părţile interviului VIDEO acordat Paginademedia TV de Radu Banciu, acum câteva luni:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Costescu Andrei Costescu
    Oricum era „la margine", asa ca: nicio pierdere!
  • Marius Marius
    Nici injuraturile nu mai sunt ce-au fost ...
  • mad79 mad79
    Daca se vroia marginalizarea lui Banciu au reusit!

Trimite un comentariu

sus