Skip to main content

EXCLUSIV. Moise Guran a batut palma cu postul de ştiri Digi 24

 

UPDATE. Postul Digi 24 confirmă printr-un comunicat informaţia legată de Moise Guran. Comunicatul, la finalul articolului

Publicitate

La revedere, TVR! Emisiunea lui Moise Guran se va vedea la o altă televiziune decât postul public. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Moise Guran a ajuns la o înţelegere cu postul de ştiri Digi 24.

Venirea lui Moise Guran a fost anunţată în interiorul canalului de ştiri deţinut de RCS în urmă cu câteva minute.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, emisiunea va fi realizată în acelaşi regim în care se producea la TVR, o coproducţie Digi 24 - compania Biziday. Totodată, venirea lui nu va afecta programul economic Business Club realizat în prezent de Stelian Muscalu la Digi 24.

Contactat de Paginademedia.ro, Moise Guran a declarat că "în curând vom face un anunţ oficial", fără să precizeze care va fi direcţia.

Digi 24 a fost indicat drept cel mai potrivit post pentru emisiunea Biziday şi în urma unei consultări pe care Moise Guran a avut-o cu cititorii blogului Biziday, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

„Unde v-ar plăcea să urmăriţi Biziday”, i-a întrebat Moise Guran pe români într-o postare pe site-ul emisiunii. După ce realizatorul TV a  decis să nu mai prelungească contractul cu televiziunea publică, unde a realizat emisiunea Biziday timp de cinci ani,  Guran i-a consultat pe telespectatori la ce televiziune l-ar vedea.

Chestionarul lui Moise Guran a adunat în mai puţin de o zi peste 4.400 de comentarii, iar un procent covârşitor dintre cei care au răspuns chestionarului au ales Digi24.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Moise Guran a fost văzut în ultima săptămână patru redacţii: Realitatea TV, Digi 24, B1 TV şi Prima TV.

Digi 24 a confirmat printr-un comunicat înţelegerea cu Moise Guran. Comunicatul Digi 24:

"Din această toamnă, echipa Biziday se alătura proiectului Digi24. Moise Guran şi colegii săi vor realiza emisiunea „Biziday” şi campania “Clubul celor care muncesc în România” la Digi24. “Emisiunea Biziday este una de conţinut, ne-am străduit întotdeauna să analizăm şi să comentăm, să explicăm pe înţelesul tuturor cele mai relevante evenimente din societatea noastră. Fără parti-pris-uri şi fără prejudecăţi. Aceasta este definiţia Digi24, compatibilitatea este evidentă şi deci alegerea mea nu a fost una dificilă”, spune Moise Guran, realizator Biziday.

Digi24 rămâne consecvent angajamentului de acurateţe, echilibru şi echidistanţă pe care şi l-a asumat în faţa telespectatorilor. Ne dorim să fim cea mai consistentă alternativă la oferta de informare şi ne întărim echipa cu care să ne atingem toate obiectivele. “Ne bucurăm că ni se alătura un jurnalist de talia lui Moise Guran, pe care îl cunosc de 16 ani. Ne-am întâlnit în mai multe redacţii, am lucrat împreună şi am continuat să colaborăm chiar şi atunci când n-am mai lucrat împreună. Ne reîntâlnim pentru a dezvolta proiectul Digi24”, spune Cosmin Prelipceanu, redactor-şef Digi24."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Brusc Willis Brusc Willis
    Serios?

    http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-20348454-televiziunea-prima-cerut-insolventa.htm
  • mariana mariana
    @stefan Ai mai castigat un contract pe 6 luni la RCS. Am inteles ca postacii devotati ca tine, sunt bine vazuti. Din fericire pentru mine, nu am avut niciodata teama pe care o ai tu, si anume sa sune telefonul si sa fii anuntat ca nu t-i se mai prelungeste contractul. Eu nu am fost niciodata angajata la MAREA televiziune Digi 24. Apropo, tot raring de 0,6 faceti?
  • ștefan ștefan
    Mariana ori decîte ori apar știri despre Digi 24 tot timpul ai comenturi negative să înțeleg că ai fost dată afară pentru că nu ești profesionistă.
  • cip cip
    Stelian Muscalu isi face bine treaba, nu are nicio sansa sa fie dat afara.
  • Damian Irimescu Damian Irimescu
    Chiar am votat Digi24 și mă bucură să citesc că a ales această televiziune. Era timpul pentru un plus de profesionalism din partea Biziday.

    Nu-mi pare rău de TVR. Bravo Digi24!
  • cip cip
    Salutam decizia ta Moise!
  • gigi gigi
    Cred ca cea mai buna alegere pentru Moise Guran ar fi fost Prima TV
  • mariana mariana
    Probabil ca a fost adus ca sa faca lobby pentru Teszari ca sa poatra intra pe piata de distributie a energiei electrice. Mare minune ca pa Stelian Muscalu sa il mai prinda toamna pe acolo. Se anunta iar un val de restructurari, iar cei de la inceputul lansarii postului Digi 24 (din primul val de angajari) care si-au negociat salarii destul de frumusele, incep sa le stea in gat.
  • Telespectator Telespectator
    Cea mai buna alegere !
  • Telespectator Telespectator
    Cea mai buna alegere !

Trimite un comentariu

sus