Skip to main content

Nu tot ce-i turcesc face audienţă. Serialul Inimă de frate, care a înlocuit Puterea destinului, va fi scos din grila Acasă TV

 
Inima-de-frate (1)
Inima-de-frate (1)

Serialul turcesc „Inimă de frate”, lansat pe 6 iulie, dispare din grila postului Acasă TV începând cu data de 17 august, anunţă TV Mania.

Publicitate

În locul său, între orele 19.00 şi 20.00, va fi difuzat încă un episod din „Viaţă nedreaptă”. Aşadar, serialul „Viaţă nedreaptă” va putea fi urmărit de luni până vineri, între orele 18.00 – 20.00.

Producţia turcească, care a înlocuit Puterea destinului - serialul cu cele mai mari audienţe la Acasă TV - nu a avut rezultate bune. Potrivit audienţelor serialelor postate de paginademedia.ro, Inimă de frate a avut în luna iulie o medie de 122.000 de telespectatori, la nivel urban. Puterea destinului, serialul pe care Inimă de frate l-a înlocuit, a avut o medie de 567.000 de telespectatori de la oraşe. Cu o lună înainte, în iunie, Puterea destinului a scos o medie de 504.000 de orăşeni (cifrele, AICI).

Printr-o experienţă asemănătoare a trecut recent şi Antena 1, care a scos din grilă un serial turcesc după numai două difuzări. Serialul Prizoniera dragostei, lansat pe 27 iulie, şi programat pentru zilele de luni, marţi şi miercuri, în prime-time-ul Antenei 1, a avut la prima ediţie o medie aproape 500.000 de telespectatori, la nivel naţional. Aceste cifre au plasat postul pe locul patru în audienţe. Astfel, după numai două difuzări serialul a fost mutat la Euforia TV (detalii şi cifre, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lupu loredana Lupu loredana
    De ce nu se mai difuzează Puterea destinului?mi.ar fi plăcut sa văd acest serial
  • madalina madalina
    Este a nush'câtă oară când văd 'lnima de țigan'. Și telenovelele turcești nu mă încântă sub nici o forma.acum aprx 2ani mă uitam aproape toată ziua pe acasa tv. Stăteam pana în ultimul minut înainte sa plec la munca.acum nici nu mai dau pe canalul ăsta pt ca știu ca nu este nimic interesant.faceți ceva ca eu cred ca ieșiți în pierdere.și părerea mea o mai împărtășesc mulți.
  • alexa alexa
    http://ver-novelas-online.com/video/kuzey-guney-capitulos-completos/ aici gasiti serialul complet dar in limba spaniola.vizionare placuta:)
  • dana dana
    Exact la asta m-am gandit si eu. Casa de productie le-a oferit probabil 10 episoade pentru testarea pietei din care niste "neprofesionistii ciuntitori" au facut 30 - fiecare episod are in mod normal aproape doua ore - si au considerat ca restul il primesc pe 5 lei. Este dezamagitor...acest post TV si cred ca si altele ca el nu merita nimic pentru ca nu-si respecta publicul...daca va amintiti si "Puterea destinului" a fost ciuntit cu aceeasi "gratie". Dintr-un episod de doua ore au ajuns sa difuzeze 40 de minute intre trei tronsoane publicitare, pardon de autopromovare, a productiilor proprii sau oferite cu titlu gratuit de te miri ce producator de apartament. Felicitari fratilor, noi suntem "fraieri" cand voi sunteti doar niste creiere "unineuronale" dotate cu ceva aparatura de studio TV....Viitorul vostru este cert...un public pe masura coeficientului vostru de inteligenta si egal valoric cu numarul de neuroni insumati ai personalului.....
  • Andreea Andreea
    Vrem INIMA DE FRATE inapoi! Semnati petitia! http://www.petitieonline.net/petitie/nu_vrem_ca_inima_de_frate_sa_fie_scos-p39083152.html
  • barbu barbu
    bagati dracu inima de frate
  • GABI GABI
    Si credeti ca Regina va creste audienta? Rusine, nu va mai saturati de tiganiada asta?
    Schimati ora de difuzare, nu scoateti serialul de tot din grila!!!!!!!!!
  • Larisa Larisa
    Ffff urat din partea voastra va rog Sa redifuzati serialul Inima de frate era preferatu meu va roggg
  • clara clara
    Rusine, Acasa TV!
  • irina todor irina todor
    mie imi placea serialul, nu se compara cu serialele de la televista. nu cred ca a fost scos din cauza de audiente slabe, sper sa revina in grila de programe.
  • roman sergiu roman sergiu
    Inima de frate e mai bun decat toate serialele de limba spaniola sau portugheza transmise de voi .....nu ati stiut sa-l promovati ...bagati-l inapoi handicapatilor
  • Coolio Coolio
    va bateti joc de cei care va baga in seama intrand pe site-ul asta de toata jena si dau comentarii. Jit cu voi
  • Coolio Coolio
    Am primit un banc haios si am zis sa mai amuz si pe altii ul si, desi nou (2011-2013) a avut mare succes in foarte multe tari (vezi Wikipedia). Cred ca e vorba de bani...nu si-l mai permit.
  • Coolio Coolio
    O mare dezamagire acest acasatv. Filmul a avut si are un succes imens in foarte multe tari. Vara e lumea pe afara, in vacante. De asta poate nu a avut audienta la noi. Puterea destinului nu e cu nimic mai bun, dar oamenii l-au vazut prin iarna cand mai te uite pe la tv mai mult. Si au urmarit si mai spre vara daca tot il vazusera pana atunci. Pe cand Inima de frate a inceput vara, iar lumea era prea preocupata cu altele. Eu l-am urmarit pe internet ca stiu limba turca. E foarte captivant, mai ales ca imi place mult si Istanbulul unde se petrece actiunea. Cred ca pentru cei care l-au indragit si nu il pot urmari pe net, e destul de enervant ca cei de la acasatv ii trateaza cu atata lipsa de respect. Bine ca difuzeaza alte vechituri in reluare, cate doua episoade... Nu cred sa fi oprit difuzarea serialului din cauza audientei scazute. E prea bun filmul si, desi nou (2011-2013) a avut mare succes in foarte multe tari (vezi Wikipedia). Cred ca e vorba de bani...nu si-l mai permit.
  • amalya amalya
    viata nedreapta mi se pare si mai prost ca inima de frate ...dar a fost pastrat...or fi pe "pile" si astea? lol

Trimite un comentariu

sus