Skip to main content

Orange vrea să treacă pe locul trei pe piata de servicii TV prin satelit din Romania, înaintea UPC

 

Compania Orange şi-a propus să treacă de pe poziţia a patra, pe locul al treia între operatorii de televiziune prin satelit, a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al operatorului de comunicaţii.

Publicitate

"Am incheiat prima jumatate a acestui an cu 221.000 de abonati la serviciul TV prin satelit, ne dorim sa ajungem la 300.000 de abonati pana la sfarsitul acestui an, ceea ce este o tinta provocatoare si cu acest numar de clienti intentionam sa trecem pe locul trei in piata de servicii TV prin satelit din Romania", a declarat pentru Paginademedia.ro Julien Ducarroz.

Piaţa serviciilor DTH numără patru jucători, primii doi detaşându-se la distanţă de următoarele locuri. Telekom (cu reţeaua Dolce) este pe prima poziţie, cu un număr de peste un milion de abonaţi. Este urmat de reţeaua Digi (deţinută de RCS), cu 700.000-800.000 de abonaţi. Pe locul al treilea este UPC, cu reţeaua FocusSat, care înseamnă 312.800 de abonaţi.

Declaraţia oficialului Orange vine într-un moment în care UPC a înregistrat o uşoară scădere a numărului de abonaţi, având cu 12.000 mai puţini decât la începutul anului.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • valentin valentin
    Salut Petrisor! De FreeSat nu ai auzit? Sau nu conteaza firmele mai mici?! Mai documenteaza-te si apoi vi cu ....articole d'astea!

Trimite un comentariu

sus