Skip to main content

PREMIERĂ. "Pamfletarii" nu mai concurează direct. Banciu, Badea şi Pătraru, fiecare cu ora lui. Badea, singurul care şi-a păstrat ora

 
mircea-badea-dragos-patraru-radu-banciu
mircea-badea-dragos-patraru-radu-banciu

Intervalul orar 23.00-24.00, disputat în sezoanele trecute de trei one man show, nu mai este atât de "aglomerat" în această toamnă. Mircea Badea (Antena 3), Radu Banciu (B1 TV) şi Dragoş Pătraru (TVR 1) vor "alerga" fiecare pe tronsonul lui.

Publicitate

O singură emisiune de gen rămâne pe intervalul 23.00-24.00. Este vorba de În gura presei, cu Mircea Badea, primul One man show de tip revista presei, difuzat de ani buni pe acest tronson orar. Ulterior, Lumea lui Banciu (B1) şi Starea Naţiei, cu Dragoş Pătraru, au fost poziţionate tot de la ora 23.00.

  • Radu Banciu are emisiunea, din acest sezon de la ora 20.00, până la ora 21.00. Duminică intră pe post în noua formulă. Ce spune realizatorul despre schimbare, aici.
  • Şi Dragoş Pătraru îşi schimbă ora de difuzare. Începând de luni, Starea Naţiei intră la TVR 1 de la 22.00, cu o oră mai devreme faţă de sezonul trecut.

Citeşte şi:

Vezi şi toate părţile interviului VIDEO acordat Paginademedia TV de Radu Banciu, acum câteva luni:

Radu Banciu (1): Dacă Tolontan era un om obişnuit, nu m-ar fi acceptat. La Eurosport am ajuns pentru că Naum nu putea merge la baie. Naum şi Tolontan sunt singurii ziarişti de la care am avut de învăţat

Radu Banciu (2): Mircea Badea nu a fost o găselniţă, a fost un petec. Chiar înainte să am emisiunea, Badea mă copia fără să ştie. Despre limbajul din emisiune: “mi-l asum”

Radu Banciu (3): Eu n-am probleme acasă, n-am probleme nicăieri. Dacă toţi ar fi ca mine, ar fi fabulos. Brandul Radu Banciu e mai puternic ca B1.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    cum sa zici ma omule ca badea e singurul care si-a pastrat ora? Spune-ne tu noua cand a fost ultima emisiune a lui badea care sa inceput la ora 23:00. Ala a fost primul trimis din slotul orar...emisiunile lui incepand deja de luni de zile dupa ora 24:00. Cum sa scrii aici asemenea mizerii si sa dai apa la moara retardatului? Voi parca nu traiti in lumea reala si nu va adresati oamenilor normali.
  • Cristi Cristi
    Badea nu concura cu ceilalti. Din cate stiu, el avea emisiunea dupa ce terminau ceilalti, si numai 30 de minute.
    Acum serios intreb: ce audienta REALA avea la ora 12 noaptea? CINE il urmareste la miezul noptii (la miezul noptii incepe abia!) cand a doua zi e zi de lucru?
    Si in relure, dimineata, cine il urmareste din "publicul comercial"? Aia "comerciali" sunt la munca! :)
  • Cristian Cristian
    Nu are rost să îl ponegrești, audiențele, peste media postului, te contrazic.
  • Cristian Cristian
    Tocmai de asta putem spune că niciunul din cei 3 nu mai este la ora de începere clasică a emisiuni, adică 23:00.
    Eram convins că Mircea Badea se va muta la ora 00:01, dar i-au făcut surprize concurenții, Pătraru mutat la 22:00 (încă de la finalul sezonului trecut), iar mutarea lui Banciu la 20:00 e chiar o surpriză și nu una foarte plăcută (își va pierde o parte din public cu mutarea asta, pentru că publicul lui e de obicei la știri la ora 20:00, sau încă la serviciu).
    Abia acum vom vedea dacă emisiunile lui Pătraru și lui Banciu vor performa sau nu.
    Ambii sunt amenițați cu scoaterea lor din grilă în cazul în care nu sunt vizionați.
  • Danny Danny
    In gura presei nu incepe niciodata la ora 23, incepe dupa 23.30, 24.00 sau cand vrea Gadea sa termine emisiunea. Daca lui Mircea Badea ii convine situatia asta...
  • Ionescu Mihai Ionescu Mihai
    Ce ne poti spune despre nouă reclamă a ProTV-ului care anunța ca vor difuza din data de 30 august dintr-un nou sediu ?
  • abdu rehab abdu rehab
    ma intrebam eu de ce nu mai e Banciu la 11 Seara ca pana acum. oricum,asa il va vedea si mai multa lume daca e mai devreme, buna alegere a facut. Bravo Banciu.
  • Livia Pila Livia Pila
    Patraru oricum nu conteaza. El e un zero la patrat. Ca si proteguitorul lui, Stelica.
  • florin netoi - grifonul florin netoi - grifonul
    Orice taran neaos roman poate face pamflet ca acestea 3 prosti la un loc de ce nu , nu trebuie multa scoala. Dar din salariu nu le-au taiat bani❔❗ , vin eu cu o idee de nu le place as faca rocada intre ei pe la posturi .

Trimite un comentariu

sus