Skip to main content

Stelian Tănase cere o dezbatere de urgenţă între liderii forţelor politice pe tema TVR. "Orice amânare ar putea duce la consecinţe fatale"

 
Stelian Tănase cere o dezbatere de urgenţă între liderii forţelor politice pe tema TVR.  "Orice amânare ar putea duce la consecinţe fatale"

Stelian Tănase solicită politicienilor o discuţie de urgenţă pe tema TV, într-o scrisoare deschisă trimisă premierului Victor Ponta şi liderilor  PSD, PNL, UDM, UNPR şi ALDE.

Publicitate

Stelian Tănase:

"Am aflat din massmedia că principalele forţe politice intenţionează să participe la mai multe întâlniri menite să ia în discuţie probleme de interes public - codul fiscal, situaţia economiei româneşti etc. Doresc să supun atenţiei dumneavoastră sugestia ca şi situaţia gravă a SRTV să se afle pe agenda acestor convorbiri în perioada care urmează."

Preşedintele TVR punctează, în scrisoare că "TVR traversează cea mai dificilă perioadă din istoria instituţiei."

Stelian Tănase:

"Doresc să reiterez solicitarea de a organiza împreună cu dumneavoastră o dezbatere între liderii principalelor forţe politice care să ia în discuţie în regim de urgenţă situaţia gravâ a TVR.

Orice amânare ar putea duce la consecinţe fatale pentru televiziunea publică."

Scrisoarea lui Stelian Tănase, către Victor Ponta, Alina Gorghiu (copreşedinte PNL), Liviu Dragnea (preşedinte interimar PSD), Gabriel Oprea (preşedinte UNPR), Kelemen Hunor (preşedinte UDMR) şi Călin Popescu Tăriceanu, copreşedinte ALDE):

Stelian Tanase pag 1 Stelian Tanase pag 2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorin danciu sorin danciu
    Nu e decit un nou exercitiu de imagine si de salvare al lui Stelian Tanase. Care vrea sa para preocupat de soarta TVR. Tanase e preocupat sa isi prelungeasca agonia rusinoasa la TVR, sa mai incaseze complet nejustificat si ilegal 4700 de euro lunar. El si amicii lui, Dinescu, Nistorescu, Munteanu, el si SOrin Avram. El si catastrolalul CA cu Brinzan si cu Blebea, cu Bucur si cu Condurateanu, cu Carp si Surugiu, cu Cornea si cu unguroaica penala. El si prin el madama Vijulie. Nedemn si parisv acest Tanase Stelian. Dezgustator de-a dreptul.
  • corina corina
    Sa creasca taxa tv ca sa aiba ei bani de salarii mari si deplasari.Ne lasi,bre? Nu te baga nimeni in seama, garantat.

Trimite un comentariu

sus