Skip to main content

Stelian Tănase cere o dezbatere de urgență între liderii forțelor politice pe tema TVR. "Orice amânare ar putea duce la consecințe fatale"

 
Stelian Tănase cere o dezbatere de urgență între liderii forțelor politice pe tema TVR.  "Orice amânare ar putea duce la consecințe fatale"
Stelian Tanase pag 1

Stelian Tănase solicită politicienilor o discuție de urgență pe tema TV, într-o scrisoare deschisă trimisă premierului Victor Ponta și liderilor  PSD, PNL, UDM, UNPR și ALDE.

Publicitate

Stelian Tănase:

"Am aflat din massmedia că principalele forțe politice intenționează să participe la mai multe întâlniri menite să ia în discuție probleme de interes public - codul fiscal, situația economiei românești etc. Doresc să supun atenției dumneavoastră sugestia ca și situația gravă a SRTV să se afle pe agenda acestor convorbiri în perioada care urmează."

Președintele TVR punctează, în scrisoare că "TVR traversează cea mai dificilă perioadă din istoria instituției."

Stelian Tănase:

"Doresc să reiterez solicitarea de a organiza împreună cu dumneavoastră o dezbatere între liderii principalelor forțe politice care să ia în discuție în regim de urgență situația gravâ a TVR.

Orice amânare ar putea duce la consecințe fatale pentru televiziunea publică."

Scrisoarea lui Stelian Tănase, către Victor Ponta, Alina Gorghiu (copreședinte PNL), Liviu Dragnea (președinte interimar PSD), Gabriel Oprea (președinte UNPR), Kelemen Hunor (președinte UDMR) și Călin Popescu Tăriceanu, copreședinte ALDE):

Stelian Tanase pag 1 Stelian Tanase pag 2

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu e decit un nou exercitiu de imagine si de salvare al lui Stelian Tanase. Care vrea sa para preocupat de soarta TVR. Tanase e preocupat sa isi prelungeasca agonia rusinoasa la TVR, sa mai incaseze complet nejustificat si ilegal 4700 de euro lunar. El si amicii lui, Dinescu, Nistorescu, Munteanu, el si SOrin Avram. El si catastrolalul CA cu Brinzan si cu Blebea, cu Bucur si cu Condurateanu, cu Carp si Surugiu, cu Cornea si cu unguroaica penala. El si prin el madama Vijulie. Nedemn si parisv acest Tanase Stelian. Dezgustator de-a dreptul.
  • Sa creasca taxa tv ca sa aiba ei bani de salarii mari si deplasari.Ne lasi,bre? Nu te baga nimeni in seama, garantat.

Trimite un comentariu