Skip to main content

VIDEO. Genericul de început al Ştirilor Pro TV înainte şi după noua transformare

 
captura stiri Pro
captura stiri Pro

Ştirile Pro TV nu şi-au schimbat doar grafica şi studioul, ci şi genericul de început, atât vizual, dar şi linia melodică. Reamintim că Ştirile Pro au de astăzi o nouă interfaţă, video wall-uri care permit afişarea fotografiilor, textelor şi a transmisiunilor live, ecrane interactive şi o grafică nouă, minimalistă.

Publicitate

Una dintre schimbările majore ale graficii este trecerea de la culoarea albastră care apărea pe burtierele programului, la roşu.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noul generic al ştirilor Pro TV faţă în faţă cu cel vechi:

Vechiul Generic al Ştirilor Pro TV:

Noul generic al Ştirilor Pro TV:

Spectacolul Stirilor ProTV are o noua scena! Nu rata acum o editie speciala a stirilor prezentate de Andreea Esca ---> http://goo.gl/XJ2bWd

Posted by StirileProTV on Sunday, August 30, 2015

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Cretinavicius, go home!!!!!!!
  • perefacta dreptate perefacta dreptate
    moare intactul de oftika
  • Gaetano Gaetano
    Vai de el generic de stiri! Mi-a adus aminte de genericul jurnalelor de stiri de la PRO7 din anii '90. Iar grafica e de gradinita. Copy-paste grafica si studioul Nova TV Cehia. E tare lituanianul:da cu PRO TV -ul de gard si se felicita singur ce bun manager e: inca nu l-a falimentat si inchis. Noroc ca era foarte bine plasat PRO TV-ul cand l-a preluat nea Cesna, ca altfel avea mandat foarte scurt. Asa, din inertie, mai tine o vreme sandramaua.
  • Mihai Mihai
    Sarbu o sa ia fata Pro ului cu penitenciar Tv ;) grafica de exceptie direct tatuata pe piele . Nu neg contributia lui Sarbu la schimbarea la fata a tv ului din Ro,ania ,dar sa te lase si fara salariu si fara CAS uri /pensie si sa il lauzi in continuare ..asta inseamna ..sa fii mafiot :)))
  • Stardust Stardust
    decorul este un copy/paste ordinar de la statia cme din cehia ( www.tn.cz ) , si reflecta viziunea unui neamt de mana a doua ( austriac pentru cine cunoaste parerea nemtilor despre austrieci ) care lustruia tantos coridoarele antenei acum cativa ani cand se dadea voiculescu mare ca vinde la nemti , franz mar pe numele lui .
  • Radu Radu
    Zoom-ul ala de final, pe accentele de muzica, e catastrofal!
  • Dragos Dragos
    "Noul" studio este de un prost gust desavarsit! Grafica e execrabila! Sarbu dadea clasa daca putea sa schimbe ceve. Se cunoaste ca au ramas foarte putini oameni capabili sa faca un lucru bun. In ritmul asta, o sa spunem adio ProTV foarte curand! Noroc ca mai sunt cateva show-uri la care sa te uiti, dar cu "productiile" din ultima vreme mi-e teama ca se vor prabusi in curand. Lituanianul asta habar nu are ce vrea telespectatorul roman!
  • Mihai Mihai
    Antena nu investeste in asta,nu te oftica . Nuntile merg mai bine ;) probabil vor schimba studioul lui Capatos . Trec pe maro :)
  • Horea Horea
    Oare daca isi schimba Antena 1 grafica si studioul de stiri tot atatea postari faceati? Sau aia nu era stire pentru pagina de media?
  • Marcel Marcel
    Simplu si ieftin acest generic genial de prost. Cu siguranta a fost scump in buget ca doar trebuie sa se umple niste buzunare.
  • ion din balon ion din balon
    Fiecare mercenar cu contactele lui. Mulge vaca cat mai repede pana nu o seci de tot cu prostiile tale invatate pe piata nemteasca, Cesnavicius-ule :))
  • Cristian Cristian
    Încă nu este disponibil noul generic.

Trimite un comentariu

sus