Skip to main content

Ana Maria Georgescu, fostă concurentă la Vocea României şi fost reporter Digi24 Oradea, ajunge la matinalul TVR 2

 
buna dimineata mea3
buna dimineata mea3

TVR 2 are un nou matinal din 21 septembrie, de la ora 08.10: „Bună dimineaţa mea”. Programul va fi prezentat de Ana Maria Georgescu, Doru Todoruţ (cel care a fost şi până acum la matinal) şi Alex Burcă.

Publicitate

Ana Maria Georgescu a devenit cunoscută publicului ca interpretă atunci când a debutat, la 14 ani (în anul 2000), cu piesa "Ochii tăi". După aceea, tânăra a intrat în presă, devenind reporter la Digi24 Oradea, post pe care l-a părăsit în acest an. În 2014, Ana Maria Georgescu a concurat la Vocea României în echipa lui Smiley, însă a fost eliminată în faza duelurilor. Aceasta a spus atunci că a fost ultima ei încercare de a-şi relua cariera de cântăreaţă.

Ana Maria Georgescu: „După 3 ani de televiziune, în care am făcut atât ştiri cât şi emisiuni de divertisment, acest matinal este o continuare firească a carierei mele. Dacă am emoţii? Desigur! Însă ştiu foarte bine că emoţia televiziunii constă în numărătoarea inversă din cască şi momentul în care ţi se spune “suntem în direct!" – şi este, cu adevărat, ceva magic. Iar Doru şi Alex sunt coechipierii perfecţi, au deja un sezon de matinal ca experienţă, ceea ce mie îmi oferă linişte şi încredere. În plus, ne leagă muzica, aşa că...vă aşteptăm cu nerăbdare în fiecare zi, la TVR 2, pentru ca dimineţile noastre să devină şi dimineţile dumneavoastră”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Se face economie. Nu insa si cu fetiţele unor ştabi.
  • geo geo
    Nu știam că TVR 2 a avut matinal până acum...
  • Horea Horea
    Exista posturi libere la TVR?
    Era vorba ca se face ECONOMIE!

Trimite un comentariu

sus