Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Victor Ponta trimis în judecată, doar la Realitatea, B1 şi Digi. Antena 3 şi România TV erau la înmormântarea lui Vadim

 
victor ponta
victor ponta

Premierul României, trimis în judecată de DNA sau slujba de înmormântare a lui Corneliu Vadim Tudor? Televiziunile de ştiri şi-au împărţit cele două subiecte. În timp ce Digi24, B1 şi Realitatea şi-au întrerup programele pentru „breaking news-ul” despre Victor Ponta, Antena 3 şi România TV erau la înmormântare.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum au acoperit cele cinci televiziuni de ştiri cele două cazuri:

Antena 3 a transmis live de la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor. Postul a anunţat după câteva minute, pe burtieră, despre faptul că premierul a fost trimis în judecată.

B1 TV, care era de asemenea cu imagini de la înmormântarea „tribunului”, a întrerup transmisiunea pentru ştirea cu Ponta.

La fel şi Realitatea TV şi B1 TV şi-au întrerupt programele pe care le aveau pentru a difuza ştirea zilei.

Pe de altă parte, subiectul Ponta nu a existat la România TV până la momentul publicării acestui articol. Postul a difuzat permanent imagini de la cimitirul Ghencea. Postul nu a anunţat nici măcar pe burtieră informaţia despre premier.

antena 3 b1_ponta digi_ponta realitatea_ponta romaniatv_vadim

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Am zis ca a gresit Digi 24 ?Acum nu,ca le pica bine stirea,dar cand e vorba de altceva se fac ei ca nu vad si dau ceilalti ore intregi de discutii pe subiect.De exemplu nu i-am auzit sa pomeneasca nimic despre Mircea Basescu si noile inregistrari.Probabil aveau si ei ceva pe burtiera si atat.Plus altele de care nu mai zic.Deci fiecare televiziune insista pe stirile care convin sponsorilor lor si pe celelalte le dau asa ca fapt divers sau cheama invitati care apara partea lor.Inclusiv mult laudat post "impartial" Digi24, postul de casa al binomului. :)
  • Radu Ganzer Radu Ganzer
    Ne spuneti si noua ce audiente s-au inregistrat ieri? Multam
  • Dan Andrei Dan Andrei
    Mm: Nu surprinde pe nimeni, ca presa a involuat cu asemenea "comentatori"!....
  • Florin Florin
    deci Digi24 a gresit ca a dat stirea? :)) Antena si Romania alearga dupa audiente, dar daca observi Antena are pe burtiera stirea despre Victor Ponta. pe de alta parte, B1 si Realitatea incearca sa se comporte ca niste televiziuni de stiri si opresc putin inmormantarea pentru a da o stire atat de importanta, dar inmormantarea lui Vadim Tudor ramane pe ecran ca breaking news. si ce sa vezi, iata ca mai exista o televiziune de stiri care da stirea nou aparuta, fara ca inmormantarea lui Vadim Tudor sa se gaseasca pe ecran in vreun mod. este Digi24, care din nou, cu imagini, demonstreaza ca este televiziunea de stiri cea mai buna, decenta din Romania. Si da, este si cea mai impartiala. Doar pentru ca nu da in x sau y, nu inseamna ca nu este impartiala.
  • Mm Mm
    E absolut normal.A3 si RromaniaTv sunt proPSD (daca Ghita e prietenul lui Ponta ar fi de mirare sa nu ii tina partea).In rest Realitatea are in razboi direct cu Ponta si supravietuiesc in urma sprijinului opozitiei (se stie ca se plimbau pe acolo sacose.Nu numai acolo) , B1 e de fapt Basescu1 iar la Digi24 apar Baconschi, Predoiu ,Alinuta , singura televiziune unde dau interviu Kovesi sau Maior (deci se intelege acum cat de impartiali sunt si a cui este impartialitatea lor).Ca televiziunile sunt inpartite politic nu e nimic nou,asta se intampla in orice tara, inclusiv in America, si o fac pe fata, nu pozeaza ipocrit ca "impartiali".

Trimite un comentariu

sus