Skip to main content

Der Spiegel şi The Economist şi-au deschis ediţiile din această săptămână cu scandalul Volkswagen. Der Spiegel, copertă memorabilă cu un titlu simplu: „Sinucidere.”

 
Der Spiegel
Der Spiegel

În plin scandal mondial Volkswagen, săptămânalul Der Spiegel a avut în acest weekend o copertă impresionantă despre acest caz. Publicaţia germană a ilustrat scandalul cu o imitaţie de înmormântare. Iconicul Volkswagen Beetle este ţinut precum un coşciug de şase bărbaţi în costum, ce poartă jobene.

Publicitate

Maşina de culoare galbenă are pe plafon o coroană de flori albe, legate cu o panglică în culorile steagului german. „Sinucidere.” este titlul afişat deasupra imaginii.

Fotografia vine să ilustreze scandalul uriaş al testelor de poluare falsificate, în care este implicat, de săptămâna trecută, marele producător de automobile.

Pe lângă Der Spiegel, şi săptămânalul The Economist a ales să deschidă ediţia din acest weekend cu acelaşi subiect. Publicaţia britanică a ales să ilustreze prima pagină tot cu o maşină Volkswagen, care scoate nori negri de gaze de eşapament. „Secretele murdare ale industriei maşinilor”, a titrat publicaţia.

Der Spiegel the economist

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • coqwerty coqwerty
    diesel-ul e cancerigen, tocmai de aia in sua e aproape inexistent. doar in romania astea au devenit majoritare, iar avalansa de canceruri se vede - statisticile sunt zdrobitoare

Trimite un comentariu

sus