Skip to main content

Digi Sport va difuza Cupa Mondială la Rugby, unde este calificată şi echipa României

 
Rugby-World-Cup-2015
Rugby-World-Cup-2015

Cupa Mondială la Rugby va fi transmisă la Digi Sport. Festivitatea de deschidere va fi difuzată în direct, mâine, pe Digi Sport 2, de la ora 21:00.

Publicitate

Până pe 31 octombrie toate meciurile de la Cupa Mondială sunt transmise în direct la Digi Sport. Meciul inaugural Anglia vs Fiji, este în direct vineri, de la ora 22:00, pe Digi Sport 2.

Echipa României, calificată la Cupa Mondială, face parte din Grupa D, şi debutează împotriva naţionalei Franţei miercuri, 23 septembrie. Meciul este în direct la Digi Sport 1, de la 22:00.

  • În meciurile din grupă „Stejarii” mai luptă, în direct la Digi Sport 1, duminică, 27 septembrie, de la ora 18:45, împotriva Irlandei.
  • Marţi, 6 octombrie, Naţionala României are meci împotriva canadienilor, iar duminica, 11 octombrie, joacă ultimul meci din grupe împotriva Naţionalei Italiei.

Pe tot parcursul Cupei Mondiale la Rugby, în perioada 18 septembrie - 31 octombrie, Radu Constantin va realiza, la Digi Sport emisiunea “Rugby Mondial”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ștefan ștefan
    Da Geo își permit pe spinarea noastră
  • geo geo
    TVRul își ”permite” să dea milioane de euro pentru Liga 1 - vizibilă în toate rețelele de cablu - dar nu este în stare să dea CM rugby - unde joacă Romînia - ori CE 2016 - unde echipa noastră are f mari șanse să joace...La TVR este ceva în neregulă...
  • ionel ionel
    Felicitari, Digi Sport! Este o competitie pe care imi doream tare mult sa o vad!

Trimite un comentariu

sus