Skip to main content

EXPERIMENT. New York Times a scos o ediţie-mamut de 2,5 kg şi aproape 600 de pagini. Cât toate ziarele care apar în România în trei zile!

 
New York Times
New York Times

Ediţia de duminică a ziarului New York Times a fost una cu greutate. Cititorii fideli ai publicaţiei s-au trezit la uşă cu un ziar de aproximativ 2,5 kilograme şi 591 de pagini. Iar aceasta nu a fost cea mai mare ediţie din istoria ziarului. Pe 14 septembrie 1987, New York Times a apărut într-o ediţie grea de 5,4 kilograme şi 1.612 pagini, scrie Washington Post. Ediţia de atunci a fost înregistrată şi de Cartea Recordurilor.

Publicitate

Nick D’Andrea, director executiv pe partea de producţie al ziarului, spune că probabil ediţia din 13 septembrie este cea mai mare din ultimii 15 - 20 de ani, sau poate chiar a doua cea mai mare după ediţia din 1987. „Au trecut cu siguranţă nişte ani de când am avut un ziar aşa de mare”, declară Nick D’Andrea.

De ce a fost aşa de mare ziarul de duminică? Unul dintre motive a fost secţiunea de timp liber care de la 32 de pagini a crescut la 122. Dar au fost şi alte secţiuni care au „crescut” cu aproximativ 10 pagini faţă de o perioadă normală.

Cât de mare a fost ziarul, comparativ cu presa din România?

Ediţia specială New York Times a fost grea cât toate ziarele tipărite care apar în România în aproape trei zile. În calculul Paginademedia.ro au intrat absolut toate ziarele tipărite, de la Evenimentul zilei, Click, Libertatea şi Ziarul Financiar la Ring, Curierul Naţional şi Puterea.

Processed with Moldiv

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Voi comparati un ziar din New York cu ziarele din Romania? Serios?! In Romania ziarele in cativa ani vor disparea, cele din New York vor continua!
    Si totusi, in alte tari ai ce sa citesti, in Romania ce sa citesti? Ce au facut leo de la strehaia si guta cu iubitele lor?
  • Adrian Adrian
    Sa dati o asemena stire si sa nu spuneti cat a costat ziarul inseamna ca ori sunteti nepriceputi ori sunteti penibili!

Trimite un comentariu

sus