Skip to main content

FĂRĂ NUMĂR! După Capatos, amendat pentru manelistul Guţă, a urmat şi Leo de la Strehaia. Ce amendă a luat Kanal D

 
Kanal 7
Kanal 7

CNA a intrat astăzi în manelişti. Primul a fost manelistul Guţă, protagonistul emisiunii Un show Păcătos, din cauza căruia Antena 1 a fost amendată cu 50.000 de lei. Imediat pe ordinea de zi a intrat "şatra" lui Leo de la Strehaia, personajul principal de la WowBiz, programul tabloid al Kanal D.

Publicitate

Telenovela de cort de la postul turcesc, găzduită în emisiunea lui Mădălin Ionescu, a fost amendată de CNA cu 10.000 de lei, mai puţin decât "performanţa" lui Guţă. Pentru ce a luat amenda, mai exact?

Forul de reglementare în audiovizual a invocat un articol din codul de reglementare legat de limbaj. Mai exact, articolul 40, aliniatul 3 (acelaşi invocat şi în cazul lui Capatos), care spune că:

„Moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă.”

Amenda Kanal D a fost luată pentru trei ediţii WowBiz din luna iulie.

Nu este prima amendă luată din cauza lui Leo. La începutul verii, Kanal D a fost amendat cu 30.000 de lei, tot pentru emisiunile WowBiz, dar pentru alte ediţii.

Paginademedia.ro a scris încă din vară despre "desfăşurarea de forţe" de la WowBiz, cu familia lui Leo de la Strehaia în prim plan. În sezonul de toamnă abia început, Leo a revenit în prin plan. În acelaşi timp, concurentul de la Antena 1, Un show păcătos, a mers tot pe subiecte "de şatră", dar cu manelistul Nicolae Guţă şi amantele lui în prim plan.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Deci 10.000 de lei.. pff! Minim 30.000 de lei le dadeam. Credeam ca CNA-ul s-a trezit, dar vad ca ei inca incurajarea emisiunii baubiz sa duca mai departe telenovela.
    Abia astept sa vad cum se milogeste DIN NOU Medelin la CNA alaturi de Leo:)) Cum au facut-o in vara.

Trimite un comentariu

sus