Skip to main content

GALERIE FOTO. Noul serial de comedie produs de echipa Trăsniţii va debuta pe 27 septembrie

 
La TV
La TV

Serialul de comedie La TV, produs de echipa Trăsniţii, va debuta pe 27 septembrie la Prima TV. Noua producţie va fi difuzată în fiecare duminică,  de la ora 22:15.

Publicitate

Grig Chiroiu, producător:

„La TV este un nou serial despre viaţa tumultoasă din culisele televiziunii, cu acţiuni inedite şi incitante, personaje simpatice, ciudate, puternice, colorate. Noul sitcom îi prezintă pe realizatorii unui talk-show - de la patronul postului şi gazda emisiunii, la echipa tehnică - cu personalităţile lor fascinante, cu poveştile lor de dragoste, oneste sau adulterine, cu intrigile, bârfele şi pasiunile lor zilnice. Ei încearcă să redreseze audienţa show-ului, să supravieţuiască în jungla mediatică şi să mai guste, câte puţin, şi din viaţa personală.”

Personajele noului serial de comedie

Protagoniştii noului serial sunt membrii echipei de producţie a talk-show-ului monden “Viaţa cu Chris”. Formată din producătorul Gelu, prezentatorul Chris, stilista Livia, textiera Raluca, tehnicianul Cătălin şi prompteristul Anarhie, echipa lucrează mereu sub presiune. Lor li se alătură Antim, patronul televiziunii, şi fiica acestuia, Isabela, care este şi soţia producătorului.

Make-up artistul, Guritză completează echipa din spatele show-ului “Viaţa cu Chris”. Simpatic şi tonic, el găseşte mereu o glumă sau o vorbă bună pentru cei care-i calcă pragul cabinei de machiaj.

Alături de echipa Trăsniţilor, din distribuţia serialului mai fac parte şi Cristian Simion, Isabela Iacupovici, Veronica Bâtcă, Alexandru Georgescu, Iuliana Călinescu, Alin Brancu şi Elisa Georgescu.

Isabela_Iacupovici_persIsabela Isabela_Grig_LiviaTaloi Cristian_Simion_pers_Chris Cristian_Cimion_persChris2 Alin_Brancu_pers_Guritza

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un om un om
    pe-ni-bili ! de la decor pana la idei lipsite de origininalitate...
  • Iulian Iulian
    Pai daca alta televiziune nu-i primeste in gradina lor, unde naiba sa plece? Si postului PrimaTV ii convine sa difuzeze, castiga audienta..
  • Jean Jean
    Cat sa fii de retardat ca sa te uiti la astia? Vacanta mare pare Academia Romana pe langa astia...
  • Adrian Adrian
    Astia nu sunt aia care se judeca la tribunal cu Burci?? Si tot la el se duc sa faca emisiune?? Multi prosti pe lumea asta!

Trimite un comentariu

sus