Skip to main content

HALUCINANT. Avocatul Antenei 3, despre cum a spus Julio Iglesias Jr. "Jos Băsescu": „Când te prezinţi într-o emisiune în halul ăsta, ţi-o meriţi”

 
Mihai Gadea, Julio Iglesias Jr
Mihai Gadea, Julio Iglesias Jr

Explicaţii halucinante. Julio Iglesias Jr. ar fi principalul vinovat pentru că a ajuns să spună "Jos Băsescu", la îndemnul lui Mihai Gâdea. Cel puţin aşa reiese din explicaţia halucinantă dată de avocatul Antena 3 în faţa CNA: „Atunci când te numeşti aşa cum s-a numit domnul şi vii şi faci furori mondial şi te prezinţi într-o emisiune în halul ăsta, ţi-o meriţi”.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a discutat abia astăzi, după patru luni, cazul lui Julio Iglesias, învăţat de Mihai Gâdea să spună „Jos Băsescu”  într-un interviu la Antena 3. Avocatul Daniel Ionaşcu, cel care reprezintă Antena Group şi Antena 3 în faţa membrilor CNA, spune că Julio Iglesias Jr a fost de vină pentru felul în care s-a expus. „Atunci când te numeşti aşa cum s-a numit domnul şi vii şi faci furori mondial şi te prezinţi într-o emisiune în halul ăsta, ţi-o meriţi”, a explicat avocatul Antenei.

Întrebat despre cine vorbeşte mai exact, acesta a răspuns că Julio Iglesias. „Ştiţi comunicatul dat de trustul dumnealui de presă? Că nu ştia cine e domnul Traian Băsescu. Domne, după 10 ani de zile în Europa şi nu ştii cine e Traian Băsescu. Atunci înseamnă că nu cunoşti nici capitala. Am mai întâlnit pe unii care spuneau că sunt la Budapesta în Bucureşti”, a mai adăugat acesta.

Din schimbul de replici, Daniel Ionaşcu - Valentin Jucan: 

Daniel Ionaşcu: Atunci când te numeşti aşa cum s-a numit domul şi vii şi faci furori mondial şi te prezinţi într-o emisiune în halul ăsta, ţi-o meriţi. „Vreau să vă spun că atunci când dvs aţi fi într-o emisiune de televiziune din Togo nu cred că aţi spune orice chiar dacă ăla vă spune să vă înjuraţi mama”

Valentin Jucan - „Da, dar porneşte de la prezumţia şi eu pornesc de la prezumţia că dvs sunteţi un om de bun simţ. Că mă înşel, într-adevăr, mi-o merit.”

Daniel Ionaşcu - Ştiţi comunicatul dat de trustul dumnealui de presă? Că nu ştia cine e domnul Traian Băsescu. Domne, după 10 ani de zile în Europa şi nu ştii cine e Traian Băsescu. Atunci înseamnă că nu cunoşti nici capitala. Am mai întâlnit pe unii care spuneau că sunt la Budapesta în Bucureşti.

Valentin Juncan: Ce obligaţie are Julio Iglesias cine este Traian Băsescu? Dar nu contează. Julio Iglesiai nu s-a dus la TV Gârla, unde îţi pui nişte semne de întrebare. Ai fost primit fastuos, unde? Probabil la cel mai mare trust de presă. Când te duci în studiourile celui mai mare trust de presă din ţară, nu te aştepţi la golănii din astea. Eu, când mă duc în club, mă aştept să aud înjurături, când mă duc în biserică, cu siguranţă nu. Când ţi se prezintă că e cel mai mare trust, seriozitate, că e cea mai mare audienţă, nu ai cum să te gândeşti că poţi fi indus în eroare şi mai ales să fii pregătit în legătură cu cine a fost preşedintele României. Este ridicol. Este un artist. Ce trebuia să ştie el în studio cine e Traian Băsescu.

Daniel Ionaşcu: Vreau să vă spun un lucru. Dreptul meu la opinie personală mi-l păstrez şi mi-l voi păstra. Cu atât mai mult cu cât este o discuţie extra lucrări. Daţi-mi voie să vă spun că atunci când tu mergi într-un studio de televiziune, eu, personal, eu, care sunt un brusture pe lângă stejarul de Iglesias, mă duc şi întreb subiectul şi nu mă fac de râs acolo oricum. Dacă tu îţi îndrăzneşti să intri într-o emisiune de televiziune în halul acesta, daţi-mi voie să vă spun foarte, foarte sincer că înţeleg că toată industria aceasta muzicală este o prosteală efectivă a noastră, a tuturor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Andrei Dan Andrei
    tbancu: De ce mai postezi?
    Singur ai declarat: "Comentariul meu nu are legatura ce ce a declarat avocatul Intact in sedinta CNA – nici nu ma intereseaza subiectul. "
    Daca tu esti/ nu esti fan "Pagina de media", nu vad ce legatura are sa iti exprimi parerea fata de site-ul pe care scrii.....
  • tbancu tbancu
    Imi cer scuze ca nu am fost suficient de explicit. Comentariul meu nu are legatura ce ce a declarat avocatul Intact in sedinta CNA - nici nu ma intereseaza subiectul. Are legatura cu o anume atitudine a lui petrisor in a reflecta stirile ce vizeaza trustul Intact versus cele ce vizeaza trustul PRO (bonus plus ce a mai ramas prin curte pe la Sarbu).
    Cand am amintit de cazul Maruta, aceasta pagina a prezentat subiectul de-abia dupa ce era plin tot net-ul si subiect de dezbatere publica in celelalte medii - Totusi, imi aduc aminte ca s-a scapat un ''derapaj'' la adresa lui Maruta, dar, mai tarziu, petrisor a avut grija sa prezinte frumos aici pozitia PRO-TV-ului astfel incat imaginea lor sa fie frumoasa si imaculata.
    Deontologie.... te halesc
  • Dan Andrei Dan Andrei
    tbancu: Nu imi amintesc ca niciun realizator de la un alt post de televiziune sa fi avut oaspeti straini, pe care sa ii indemne la reactii politice.
    Ce are Catalin Maruta cu subiectul in discutie?!
  • alex2 alex2
    Raspunsurile avocatului sunt cel mai pur exemplu despre nivelul de profesionalism al postului. De fapt era normal, cu asa director nu te poti astepta la altfel de angajati.
  • tbancu tbancu
    Imediat a apărut articol cu un bombastic: "Halucinant" , iar la Măruță erați terni si insipizi, de-abia de ați scris ceva dar si atunci intr-o forma de parca nu era nimic grav.
    Ce sa-i faci??!!! Deontologie nu altceva
  • geo geo
    Individul cică este avocatul vedetelor - mîna dreaptă a Paulei Iacob - licentiat in în drept, teologie, politologie, jurnalism. Mă așteptam la altceva din partea lui, dar trebuie să își apere clientul, a se citi Antena 3, cu orice mijloace. Este incredibil acest domn avocat...
  • maria maria
    Cum e trustul, si avocatul. Fara rusine.
  • Dan Andrei Dan Andrei
    Daniel Ionașcu sa isi schimbe profesia!....
    Tonul folosit, aceasta "prosteală", să o exerseze în faţa familiei şi a celor, care l-au angajat să reprezinte Turstul Intact. Sunt de aceeaşi teapă!....
  • Dan Dan
    Avocatul e atat de inteligent ca a inteles ca era vorba de Iglesias senior, nu de fiul lui. De asta zice de "furori mondiale" si il compara cu un stejar. Omul e complet pe dinafara si a venit la CNA nepregatit, scornind niste scuze puerile. De vina e invitatatul ca gazda show-ului face gafe...
  • Victor Victor
    asta e limbaj de avocat sau de golan de cartier?

Trimite un comentariu

sus