Skip to main content

Mihai Găinuşă anunţă că va da în judecată Radio 21 pentru întreruperea contractului. Au vrut să-l mute la Europa FM, dar a refuzat. Dezbrăcatu i-a dat deja în judecată

 
gainusa
gainusa

Fostul cârcotaş Mihai Găinuşă a declarat într-un interviu pentru Ziare.com că va da în judecată Radio 21 pentru că a denunţat unilateral contractul cu acesta, contract care era valabil până în iunie 2016. „Mi-au propus un contract cu un alt radio din trust, Europa Fm. Am refuzat, deoarece era un contract total dezavantajos pentru mine”, a mai declarat Găinuşă pentru sursa citată.

Publicitate

„Am oferte atat pe radio, cat si pe tv. Dar, de data aceasta, imi doresc sa fac ceea ce imi place. Si o sa fac”, a mai adăugat omul de radio. Pe de altă parte, acesta a exclus o posibilă revenire la Cronica Cârcotaşilor.

Acesta a mai precizat că întreaga echipă cu care a venit la Radio 21 a primit notificare de încheiere a contractelor. Din informaţiile paginademedia.ro, Codruţ Kegheş a depus deja, prin firma sa All Art 4 U, o acţiune împotriva Radio XXI, compania care operează Radio 21, proces ce are drept obiect „litigii cu profesioniştii”.

Reamintim că reprezentanţii Radio 21 au anunţat la începutul acestei săptămâni că matinalul postului de radio va fi acoperit de cuplul Bogdan şi Shurubel, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Tot atunci, reprezentanţii postului au declarat că contractul cu Mihai Găinuşă s-a încheiat. Găinuşă s-a alăturat matinalului Radio 21 în toamna anului trecut. Înainte, acesta a fost „cârcotaş” la matinalul Kiss FM , pe care l-a găzduit timp de 10 ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • monica monica
    Usor ? Pai grilele de toamna au fost facute . Merge la Itsy Bitsy?
  • Cristian Cristian
    Don't worry.
    Găinușă își va găsi ușor o altă poziție la un alt post de radio.
  • Maria Maria
    Dupa ce Huidu a cazut in cap nimeni din echipa nu a mai fost in stare de nimic. A nu se intelege ca Huidu era mare om de tv, dar era "criminal" de descurcaret .Gainusa nu cred ca s-a uitat vreodata pe audientele tv in ideea sa schimbe ceva.la radio uite ca se intoarce roata: ei au lasat balta radio21 cand au plecat la Kiss si acum 21 ii lasa balta pe ei .sint chit
  • Gaetano Gaetano
    Penibil acest Gainusa! Ar trebui sa accepte ca steaua sa a apus!
  • Arbeit macht French fries Arbeit macht French fries
    I-as da si ceva bani de tramvai, numai sa se duca.

Trimite un comentariu

sus