Skip to main content

Mihnea Măruţă, fost redactor-şef Cotidianul şi Adevărul, va coordona un nou proiect online: PressOne. Cine este investitorul?

 
Mihnea Măruţă, fost redactor-şef Cotidianul şi Adevărul, va coordona un nou proiect online: PressOne. Cine este investitorul?

Jurnalistul Mihnea Măruţă va coordona o nouă publicaţie online - PressOne - ce va fi lansată luni, 21 septembrie. La proiect vor lucra opt jurnalişti din trei oraşe: Bucureşti, Iaşi şi Cluj (sediul central al publicaţiei).

Publicitate

Finanţatorul proiectului va fi omul de afaceri american Don Lothrop, care vine în România din 2005 şi care a lansat fundaţia RomaniaOne.

don-lothrop

Contactat de paginademedia.ro, Mihnea Măruţă a declarat: „Vom publica materiale mai elaborate, idei originale sau articole care pornesc de la ştiri şi pe care le dezvoltăm sau le abordăm diferit.” Jurnalistul a mai spus că layout-ul este o surpriză pentru cititorii din România şi că vor oferi un „serviciu de newsletter original, pentru cei care caută cele mai bune texte jurnalistice de pe întreg internetul”.

Jurnalistul Mihnea Măruţă a fost între 2007 şi 2008 redactor-şef la Cotidianul. După această perioadă, Măruţă s-a retras la Cluj, unde s-a ocupat de proiectul oradecluj.ro. În iulie 2012, a revenit la Bucureşti unde a fost redactor-şef la Adevărul, funcţie pe care a ocupat-o până în luna decembrie a aceluiaşi an.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Limonada Geo Limonada
    Voi sunteti aia care va bateti joc de turisti in Cluj , nu-i asa ? Ce sila si scarba ti se face de arogantii ardeleni, ce fac misto de moldoveni si olteni ori de bucuresteni (numiti "miticii") dar ei sunt de fapt oile negre ale unui oras respectabil, de altfel...

    Evit apartamentele in regim hotelier , ca si "airbnb"-ul de altfel in zona Cluj, aveti doar impresia ca sunteti voi mai cu motz dar nu sunteti mai breji decat restul Romaniei fanariote...
  • regimhotelier-cluj.ro regimhotelier-cluj.ro
    De data asta cât rezistă proiectul?
  • regimhotelier-cluj.ro regimhotelier-cluj.ro
    Alt proiect născut mort? :(

Trimite un comentariu

sus