Skip to main content

Noi reguli la MasterChef. Show-ul începe săptămâna viitoare

 
Master Chef
Master Chef

MasterChef a introdus noi reguli pentru concurenţi. Cel de-al şaselea sezon al show-ului culinar de la Pro TV va debuta pe 14 septembrie şi va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, de la 20:30. Competiţia culinară îi are în juriu, la fel ca în sezonul trecut, pe Chef Patrizia, Chef Foa şi Chef Adrian Hădean.

Publicitate

Noile reguli ale competiţiei culinare

Anul acesta a existat o nouă opţiune de înscriere: atât direct a celor care şi-au dorit să intre în cursa pentru un şorţ MasterChef, cât şi indirect, telespectatorii având posibilitatea de a înscrie în competiţia culinară o persoană pasionată de gătit. Pentru aceştia, cei 3 juraţi au făcut o vizită surpriză direct la locul lor de muncă, iar dacă cel înscris a acceptat provocarea, a avut şansa de a merge mai departe în competiţie.

O altă noutate este reprezentată de departajarea dintre concurenţii care obţin doi de DA şi cei care obţin trei confirmări de la Chef Patrizia, Chef Foa şi Chef Adrian Hădean. Cei din urmă, vor avea de trecut doar trei probe din şase pentru a ajunge în bucătăria MasterChef.

Printre noile reguli introduse în competiţia culinară se numără "şorţul de aur". Fiecare Chef are la dispoziţie un astfel de şorţ care trimite un concurent direct în bucătăria MasterChef, în rândul celor 24 de concurenţi, fără a fi nevoit să mai parcurgă probele din bootcamp.

În plus, fiecare Chef are la dispoziţie un green card pe care îl poate folosi pentru a trimite un concurent în următoarea fază a competiţiei, chiar dacă ceilalţi Chefi au dat un verdict negativ.

Tot în acest sezon, la intrarea în bucătăria MasterChef, miza primei probe va fi câştigarea insignei salvatoare. Cu ajutorul acesteia, un concurent se poate salva de la Testul sub presiune sau poate alege să salveze un alt concurent. Insigna salvatoare este pusă în joc doar o singură dată într-un sezon.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Sa cam stricat Pro tv-ul de cand au pus Sunt Celebru Scoate-ma de aici si pe Mihaela Radulescu.
  • Dan Dan
    eu consider ca pro tv are un standard mai ridicat decat cel dovedit in promo-ul masterchef, si nu cred ca isi are locul comparatia cu antena 1, de la care nici nu am pretentii.
  • marian marian
    Sa te uiti tu la mascarici de la LAT... NA si lasa pro tv daca nu ti convine desteptule, esti tu execrabil si clipurile sant excelente,
  • Dan Dan
    Anul asta clipurile de promovare pentru Vocea si Masterchef sunt aiurea rau de tot. Pe langa faptul ca au aparut destul de tarziu, la ambele emisiuni promourile sunt irelevante (nu au prea mare legatura cu conceptul emisiunii respective), iar cele de la masterchef sunt si execrabil realizate (actori prosti, efecte urate si un feeling de national tv).

Trimite un comentariu

sus