Skip to main content

Oprea: Nu l-am căutat niciodată pe Stelian Tănase. El m-a căutat, probabil avea nevoie de sprijin parlamentar

 
GABRIEL OPREA
GABRIEL OPREA

Vicepremierul Gabriel Oprea a afirmat că niciodată nu l-a căutat pe Stelian Tănase, ci acesta a dorit să poarte o discuţie cu el, probabil pentru a beneficia de sprijin parlamentar, Oprea respingând astfel acuzaţiile fostului director al TVR la adresa sa, relatează Mediafax.

Publicitate

"Vă spun în mod sincer - niciodată nu l-am căutat pe domnul Stelian Tănase. Domnul Stelian Tănase, atunci preşedintele televiziunii, a fost la un târg de antichităţi, se poate dovedi, se poate proba, a discutat cu domnul primar Onţanu (secretar general al UNPR-n.r.) şi m-a căutat şi mi-a spus în mod insistent că doreşte să vorbească cu mine. Şi printr-un coleg de-al dânsului am vorbit cu domnul Stelian Tănase, o discuţie amicală, recunosc, sunt un om serios. M-a invitat la o emisiune. Am spus cum să nu? Cum vin de la Bruxelles am să vin şi la o emisiune. Dacă mă întrebaţi de ce mă căuta în mod insistent, probabil avea nevoie de sprijin parlamentar. Niciodată, dar niciodată, nu am discutat astfel cu domnul Stelian Tănase şi am vrut să o spun eu personal", a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Galaţi, Gabriel Oprea.

Stelian Tănase acuza, într-o emisiune la postul public, că s-a decis "lichidarea" sa de la conducerea TVR la cererea vicepremierului Gabriel Oprea, el susţinând că Oprea l-ar fi sunat "foarte opărit", cerându-i să scoată de pe post un material despre plagiatul său.

CONTEXT. Stelian Tănase declara, luni seară, la postul public de televiziune, că Gabriel Oprea l-a sunat "foarte înfiebântat, foarte opărit", cerându-i să scoată de pe post un material despre plagiatul său. El mai susţinea că liderul UNPR, Gabriel Oprea, s-ar fi folosit şi de reprezentanţii partidului său în conducerea TVR pentru a opri materialele pe această temă.

"Scandalul care este acum la TVR vine de la domnul Oprea. Cauza imediată este conflictul cu generalul Oprea. Într-o zi m-a sunat să-mi spună că seara la ştiri s-a dat un material despre plagiatul lui. Mi-a spus că numai televiziunea de stat îl atacă pe el. Era foarte infierbântat, foarte opărit pe subiectul despre care v-am spus. Eu i-am spus că nu pot să scot materiale, că nu am un control editorial. I-am spus că dacă eu dau telefon la stiri şi spun să nu se mai dea material cu acest subiect, mâine suntem amândoi pe prima pagină", afirma Stelian Tănase, precizând că discuţia a fost intermediată de jurnalistul Rareş Bogdan.

Cătălin Tolontan a scris pe blogul său că şeful TVR a fost sunat de către vicepremierul Gabriel Oprea de pe telefonul lui Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de putere la Realitatea TV.

Informaţia a fost confirmată şi de Rareş Bogdan: „Eram la un meci al Stelei, pe stadion. Oprea a venit la mine şi m-a întrebat dacă am numărul lui Tănase. Am sunat de pe telefonul meu şi am plecat. Erau vreo 40 de oameni acolo, m-am îndepărtat şi n-am auzit nimic. Nu ştiu ce i-a spus Oprea lui Tănase. Mai mult, Stelian Tănase nu mi-a reproşat deloc nimic de atunci, nu mi-a zis: vezi că Oprea m-a ameninţat. Nu e corect ca acum să mă bage într-o chestie cu care n-am nici o legătură”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Hahahaahah. Ala n-a condus nici măcar o brigada de muncitori și el își zice general.

    Nu ca Stelian Tănase e coloana vertebrate întruchipată dar soldatul Oprea cred ca e ala ce minte acum.

    Iar Realitatea are audiența pe care o merită. Măcar Antena3 au fost consecvenți și i-au slujit doar unuia singur.
  • Cluj CeFeRist Cluj CeFeRist
    Tocmai am urmarit intamplator pe Realitatea TV crucificarea lui Stelian Tanase si elogierea plagiatorului Gabriel Oprea. Dl Florin Bechir a fost de-a dreptul gretos in pupincurisme, iar Octavian Hoandra in nota obisnuita: aceea de sluga. Stelian Tanase nu a mintit. Era deja in situatia in care nu mai avea ce pierde. Apoi, se vede de la o posta pe Realitatea ca ratatul politic Cosmin Guse e in solda lui Oprea pe post de "consultant". Tot ce a spus Interesu National la Galati e vrajeala lui Guse dupa ce s-au sfatuit vreo 3 zile cum sa o dea la intors. Cum poti sa il crezi "jurnalist" pe Rares Bogdan cand el a fost la botez la Niro, cand joaca la nunti cu toti magraonii filati de DNA, cand isi face vacantele cu Calin Mitica hotul-hotilor (asta nu mai e spagar, Rares?!), cand halea la Capsa in separeu cu Geoana si cu Vanghelie, cand se tragea de sireturi cu Hrebenciuc etc? Cand circula poze pe net cu el la sprits in compania tuturor penalilor zilei, cand isi face ziua cu toate jigodiile din politica, cand "intamplator" se afla la meci taman langa Gabriel Oprea? Din cate cunosc, ca ultras de Cluj, locul jurnalistilor e la zona media, nicidecum la gramada cu coruptia partidelor! Tribuna Presei si Tribuna VIP nu prea comunica intre ele. De fapt, asta e intoxicarea celor doi, pentru ca in realitate nu se aflau la niciun meci, ci la cine stie ce agapa.
  • doru manciu doru manciu
    Cind procedeaza tanase stelian corect? cind spune adevarul? iar rares bogdan ii seamana leit. cit despre generalul oprea... O poveste cu trei mincinosi!

Trimite un comentariu

sus