Skip to main content

Revista de fitness Shape ajunge în România

 
shape
shape

Media Venture Capital, compania care editează titlul Playboy, a lansat săptămâna trecută revista pentru femei Shape, titlu licenţiat de la compania americană Meredith Corp. Revista este condusă din poziţia de redactor-şef de Delia Robescu, cea care între 2003 şi 2007 a condus revista Sana (revistă de sănătate).

Publicitate

„Este revistă a tututor femeilor active, de la 15 ani la …orice vârstă, atâta vreme cât îşi menţin spiritul tânăr şi poftă de viaţă”, a explicat, pentru paginademedia.ro, Felician Scorobete, director general Media Venture Capital.

Revista glossy are o apariţie lunară, în peste 100 de pagini, la preţul de 15 lei şi este tipărită în aproximativ 8.000 - 10.000 de exemplare. Shape va putea fi găsită la toate chioşcurile de presă (reţeaua tradiţională), cât şi în alte puncte de difuzare a presei - supermarket-uri, benzinarii etc. (reţeaua netradiţională), din toată ţara. Potrivit reprezentanţilor revistei, distribuţia se face prin Burda România SRL şi Casa de Difuzare New Concept SRL.

Ce fel de subiecte va aborda: Exercitii si pictoriale de fitness si alte sporturi, dar şi aspecte ale feminitatii, de la frumusete, vestimentatie si stil, nutritie si alimentatie, indrumari motivationale si psihologie, lifestyle si exemple personale ale unor celebritati si nu numai.

Felician Scorobete: „Iti trebuie putin curaj pentru a lansa o revista pe print, astazi, la noi, dar, avand in vedere ca SHAPE vine pe o nisa inca neexploatata in Romania (fitness), exista aceasta oportunitate.

Si in Vestul Europei se lanseaza mereu reviste noi, mai ales de nisa. La fel, am lansat de curand revista Parents (tot licenta SUA), pe o nisa din care revistele pe print au cam disparut, parenting-ul.

In plus, SHAPE este un brand foarte puternic din SUA, cunoscut chiar si de catre romanii interesati de fitness, sport, miscare, nutritie, stil de viata sanatos (probabil mai mult datorita website-ului www.shape.com), asa nu este chiar o aventura si suntem siguri ca revista va confirma si la noi. Brandul Shape are 11,8 milioane de cititori lunar.”

Cine este Media Venture Capital:

Felician Scorobete, cel care a preluat licenţa Playboy, a lucrat la BurdaRomânia timp de 14 ani, între 2000 şi 2014, având poziţii de conducere editorială pe mai multe titluri, de-a lungul timpului, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. Compania pe care o administrează – Media Venture Capital – a preluat de la Burda revistele Casa de vacanţă şi Bucătăria de azi anul trecut, după ce Burda a cumpărat Sanoma. Consiliul Concurenţei a decis că Burda trebuie să renunţe la anumite titluri pentru a nu încălca legislaţia în domeniu, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Wow, pare o revista interesanta. Dar nu am vazut-o niciodata in Romania, desi cumpar destuld e des de la kioskuri.
  • Iulian Iulian
    Asa cum ajunge, asa si pleaca.
    Revistele nu prea se mai vand ca o dinioara in Romania.

Trimite un comentariu

sus