Skip to main content

SCHIMBARE. Matinalul Radio 21 fără Găinuşă, doar cu Bogdan şi Şurubel. Postul vizează astfel un public mai tânăr

 
Bogdan si Shurubel
Bogdan si Shurubel

Radio 21 revine din 14 septembrie, cu un nou matinal: Dimineaţa-n mare fel cu Bogdan şi Şurubel.

Această schimbare în programul staţiei marchează o nouă targetare pentru publicul căruia i se adresează Radio 21, postul vizând - în noua formulă - un public mai tânăr (20-30 ani), anunţă postul de radio.

Prezentatorii noului matinal - Dimineaţa-n mare fel cu Bogdan şi Surubel - sunt Bogdan Ciudoiu şi Andrei Lăcătuş - Şurubel, unii dintre cei mai agreaţi prezentatori de radio şi televiziune în targetul vizat, explică reprezentanţii postului de radio. Ei fac parte din echipa Radio 21 din 2010.

„Contractul cu Mihai Găinuşă s-a încheiat”, au declarat pentru paginademedia.ro, reprezentanţii postului de radio. Acesta este pentru prima dată în 15 ani, când Găinuşă nu are matinal radio. Realizatorul se alăturase Radio 21 în toamna anului trecut, alături de Codruţ Kegheş, cu emisiunea Cusurgiii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Doar Orlando a plecat. DJ Andi e la Extravaganza vineri și sâmbătă, iar Dinculescu e de la 14 la 18.
  • andrei andrei
    radio21 il ascultam cu mare drag cand era dinculescu , dj andi si orlando , cel mai tare matinal. Cu astia doi nu o sa faca mare lucru, mai bine ar incerca sa aduca vechea gasca ar avea mai mult de castigat (la rating ma refer).
  • Dorin Dorin
    Gainusa a fost bun la Kiss Fm. Acum nu mai este ? Adevarat, acolo era si Huidu. Cel mai bun cuplu de matinal. Asta cu batranetea nu este valabila. Esti bun si daca ai 45 de ani saui 25. Nu conteaza. Experienta de viata conteaza si profesionalismul. Punct.
  • grenoble grenoble
    Sa-i pui la matinal pe expiratii astia de 35 de ani sa faca emisiuni pentru targetul 20-30 e o solutie prosta si disperata. Practic, scoti la atac cele mai slabe rezerve, oameni total necunoscuti pe piata radio. Mai bine aduci niste tineri de 20-25 ani de la jurnalism, haiosi si cu pofta de viata si de munca si pui in spatele lor un adult foarte bun pe productie, pe scris umor si cu viziune in ceea ce inseamna interacriunea cu publicul tanar.
  • Almanahe Almanahe
    Tot aici am comentat acum un an despre proasteala asta cu Gainula cel Batran si postul pentru tineri. Din ce stiam, postul era mai mult pentru liceeni, maxim studenti. (Mi se pare absurd sa aflu acum ca se suceste catre "mai tineri, de 30 de ani".) Din pacate, tinerii erau tzinta nr. 2. Tzinta nr. 1 era sa li se plateasca lefuri celor care au binemeritat pentru Fundatia XXI. Nu cred ca a plecat undatia XXI nici azi, pentru ca noii proprietari ar fi iesit mai bine daca luau niste studenti de pe peronul de la Grozavesti. Baietii astia sunt tot niste copii batrani. Cati studenti o sa empatizeze cu drama de a avea doi sugari sau cu problematica schimbarii uleiului la mashina?
  • Andrei Andrei
    Eu nu inteleg de ce nu il muta pe Hodor pe matinal? Cu Andi ca pe vremuri cand faceau Request 629 si erau no.1
  • Gabi Gabi
    Fara Orlando, Dj Andi si Dinculescu radioul s-a dus de rapa. Mai bine ii aduceau inapoi.
  • oana grama oana grama
    Nu stiu cine sunt acesti baieti, dar sper sa nu fie si la radio la fel de tristi ca in fotografie. Aici cred ca au fost prinsi cand se intorceau de la o inmormantare. Le urez succes, dar stim cu totii ce succes mai poti avea la un post de radio cu un management atat de slab...
  • maria maria
    Digi a anuntat cine face matinalul . un tip care a fost in trecut la EuropaFM plus cativa jurnalisti . Probabil o sa-l vedem pe Gainusa inapoi la Cronica pe tv asa cum Bendeac a revenit la Antena dupa ce a scuipat acolo.Dezbracatu deja s-a intors "acasa" dupa ce a fost dat afara in suturi si fara nume. Radioul de acum exista si fara Gainusa. Greu a inteles asta ! Toti au fost sateliti ai lui Huidu indiferent ce a crezut fiecare. Cand Huidu s-a dus in jos dupa accidentul la cap ...nu au reusit pe barba lor nimic ci a fost doar inertie.Dupa cel de al doilea accident...au devenit toti istorie.Huidu nu o sa mai fie niciodata in prim plan oricat incearca acum. Asta e viata! Nu poti castiga mereu ! si cu 1% share nu te baga nimeni in seama orice ai vrea sa zici
  • Adrian Adrian
    Matinalul de la Digi FM va fi realizat de Bogdan Miu!
  • vasilescu vasilescu
    Pai sunt mai ieftini, iar ca si calitate, mediocri, ca multi alti ``insotitori `` de pe radiourile din Bucuresti.
  • Thor Thor
    L-au luat pe Găinușă în ideea că vor avea expunere la televizor. Găinușă nu mai e la televizor, s-a dus și expunerea lor.

    Înainte aveau un matinal bun, care creștea încet, dar sigur. Iar în formula de până în 2013 (fără Craioveanu, dar cu Anca Maco) costa și foarte puțin.
  • Florin Florin
    Cum sa nu se duca de rapa postul asta cand probabil se investeste minim in el. Fara animatie in weekend, dupa amiaza, inainte de Dinculescu, e un baiat care n-are decat vreo doua interventii pe ora, si alea ca sa anunte pe repede inainte ce urmeaza, cu o dictie nu prea de invidiat. Cand sunt altii care si-ar dori cu adevarat sa faca radio, exemplu drama dj-ului care se intampla in urma cu exact un an. Plus niste iduri aruncate peste piese, care mie imi par la fel de enervante precum sistemul de dublaj care se aplica afara filmelor.
  • Simona Simona
    Felicitari baieti! :)
  • Cata Cata
    Gata si cu bosorogul de Gainusa. Readucerea lui la radio 21 cred ca a fost cea mai proasta decizie din istoria radioului. Nici Bogdan si Surubel nu sunt mai buni dar macar sunt tineri. Radioul s-a dus in jos dupa plecarea lui Buzdu si Morar.

Trimite un comentariu

sus