Skip to main content

SCHIMBARE. X Factor începe cu o zi mai devreme, înainte de Voce. Iniţial, show-ul era anunţat în aceeaşi zi cu Vocea

 
x factor
x factor

Schimbare de ultimă oră. X Factor va debuta pe 17 septembrie, cu o zi mai devreme decât anunţase iniţial. Debutul show-ului de la Antena 1 era programat pe 18 septembrie în aceeaşi zi în care începe şi cel de-al cincilea sezon al emisiunii Vocea României, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Lansarea celui de-al cincilea sezon X Factor vine în porţie dublă: joi şi vineri, pe 17 şi 18 septembrie. În prima săptămână a noului sezon vor fi difuzate două ediţii X Factor, urmând ca de săptămâna viitoare emisiunea să fie difuzată doar vinerea de la 20.30.

Show-ul se va bate cu un film artistic difuzat de Pro TV: comedia Dumnezeu pentru o zi, cu Jim Carey în rol principal.

Din juriul emisiunii de la Antena 1 fac parte aceiaşi Horia Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică. O noutate a acestui sezon este numirea unui nou membru al juriu şi anume publicul. Acesta va avea un cuvânt de spus în show-ul X Factor.

Ştefan Bănică, unul dintre juraţi:

„Au fost la audiţii foarte multe grupuri, a fost ca o avalanşă de grupuri anul acesta. Au venit şi mulţi străini. Am vazut concurenţi foarte buni, care pot deveni următorul X Factor, alţii surprinzători, cu un potenţial care se poate dezvolta în etapele următoare. Iar alţi concurenţi ne-au oferit momente comice de neuitat.”

Cum s-a modificat mecanismul de vot la X Factor

În faza audiţiilor, cei care se prezintă în faţa celor trei juraţi trebuie să primească trei ”DA” pentru a putea trece în etapa următoare a show-ului. În fiecare săptămână, publicul îşi poate vota favoriţii dintre concurenţii care au primit trei ”DA”, asfel încât la finalul etapei de audiţii cel mai votat de către telespectatori scapă de Bootcamp şi ajunge direct în prima gală live.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Iuliane stiu ca ai vrea ca LA......NA sa castige dar nu ai sa vezi asta jegurile si mascarici de la felix 1 tot pe 2 sau3 vor fi. PRO TV baga LAS FIERBINTI sau VOCEA asa ca deocamdata taci SUCCES PRO
  • Expertul, Expertul,
    ProTV trebuie sa vina cu ceva puternic joi! Nu trebuie lasati antenistii sa lanseze kix factor fara concurenta. Antenistii sunt constienti ca vor lua bataie de la Vocea in fiecare vineri, dar asa se vor putea lauda ca au fost lideri cu debutul kix factor.
  • Iulian Iulian
    Niciodata sa nu zici niciodata:)) Daca incepe Vocea Miercuri?:))
    Totusi, succes pentru X FACTOR unde vocile vor avea succes in cariera(Jo, Nicoleta Nuca, Uddi, Nadir, Maxim, etc), nu ca si la Vocea in care nu prea vezi multi artisti lansati si daca sunt lansati nu sunt cunoscuti.
  • Dan Dan
    chiar ma asteptam la asa ceva:)) anul trecut vocea a muscat din cascaval si a inceput martea, iar anul asta vrea si antena sa incerce un bitch move. sa vedem daca le va merge si lor xD
  • Florin Florin
    asa a facut anul trecut Protv-ul. Poate le merge.
  • Iulian Iulian
    Interesanta strategie. Succes.

Trimite un comentariu

sus