Skip to main content

SCHIMBĂRI la Telejurnalul TVR din această toamnă: Un singur prezentator la jurnal şi o grafică nouă

 
prezentatori Telejurnal TVR
prezentatori Telejurnal TVR

prezentatori Telejurnal TVR
Mihai Constantin (stânga), prezentatorul Telejurnalului de la 20.00. Radu Tudor (dreapta), la Telejurnalul 20.00 din Weekend

Publicitate

Telejurnalul TVR vine cu câteva noutăţi din 14 septembrie: format îmbunătăţit, un nou pachet grafic şi noi formule de prezentare - cu un singur prezentator pentru Telejurnalul de seară şi pentru cel de ora 14.00.

„Ceea ce vreau să obţinem în primul rând este credibilitatea acestui produs. Vreau ca Telejurnalul TVR să se afirme ca alternativă solidă la oferta de emisiuni de ştiri de pe piaţa de televiziune de la noi. Conţinutul Telejurnalului se va concentra mai mult pe subiecte cu impact social, subiecte care vorbesc despre schimbări importante în viaţa noastră de zi cu zi”, spune Raluca Stroe Brumariu, director al Departamentului Ştiri şi Emisiuni Sportive al TVR.

Dorina Florea_stiri sportive Telejurnal TVR 1
Dorina Florea, la ştirile din sport

Astfel, din 14 septembrie, Mihai Constantin va prezenta Telejurnalul de ora 20.00, principala emisiune informativă a postului TVR 1, în timpul săptămânii. În weekend, locul lui Mircea Radu va fi ocupat de Radu Tudor (de cinci ani prezentator al Telejurnalului matinal), după cum Paginademedia.ro a scris AICI şi AICI. Telejurnalul va încorpora şi ştirile sportive, care vor fi prezentate de Dorina Florea, de luni până vineri.

Teodora Popa_Telejurnal ora 14.00
Teodora Popa, la Telejurnalul orei 14.00

La pupitrul Telejurnalului de la ora 14.00 se va afla în continuare Teodora Popa, Telejurnalul de la 14.00 fiind difuzat de TVR 1 tot de luni până duminică.

Noutăţi sunt şi la Telejurnalul matinal, unde formula de prezentare îi va reuni pe Lavinia Adam (în echipa Telejurnalului matinal din 2005) şi pe Vlad Arhire, prezentator şi comentator sportiv al TVR. Telejurnalul matinal revine la durata de două ore, debutând de la ora 7.00.

Interviurile şi Reportajele Telejurnalului, realizate de echipa Ştirilor TVR, vor fi difuzate din această toamnă sâmbăta, în intervalul 21.00-21.30. Şi tot Departamentul Ştiri şi Emisiuni Sportive mai pregăteşte pentru această toamnă o linie de talk-show-uri, difuzate de luni până vineri de la ora 19.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andi Andi
    Ce zambet frumos are Dorina! Pacat ca au mutat-o la sport, apare prea putin, dar macar nu mai e ascunsa in spatele pupitrului, cum era la stiri. Pacat si de Ligia Munteanu....
  • gogu gogu
    Sincer, ma intereseaza prea putin prezentatorii - importante sunt stirile. De ani buni, daca vreau sa ma informez corect fara sa ma incarc negativ cu cronicile accidentelor rutiere, a scandalurilor din clanurile mafiote sau tiganesti, cu sinucigasii patriei sau cu "mondenitati" de 2 lei - atunci dau pe TVR1 sau TVR2. Si de catva timp, foarte buni pe Stiri mi se par si cei de la Digi24. Si atat!
  • Florin Florin
    E in regula, am reiterat ideea in cel de-al treilea comment. :)) Multumesc pentru raspuns.
  • cristi cristi
    Sincer era nevoie de o schimbare :)
  • doru manciu doru manciu
    Inventiile a trei femei urite. Raluca Stroe Brumariu, care era sa fie concediata in 2013 caci a fost nula la examenul de sortare, Anca Lazarescu Olteanu (sa te fereasca Dumnezeu sa o intilnesti!) si Vali Iorga. Capricii de toape ce s-au urcat in copac. O rusine ca astfel de personaje onduc Directia Stiri din TVR. O rusine marca Stelian Tanase!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Buna, Florin. Posibil sa fi sters din greseala. Avem foarte multe spam-uri si este posibil sa fie sters la pachet. Ne cerem scuze.
  • Florin Florin
    Comentariul acesta e un reply la un altul in care ziceam ca pe Teodora Popa o stiu la jurnalul de pranz de mai bine de 10 ani. Sa fie vreo eroare sau pe acela nu l-ati aprobat? Pentru coerenta, zic.
  • Florin Florin
    Tot atunci era si Cristina Liberis, care abia schita un zambet la final de jurnal, daramite s-o vezi zambind cu gura pana la urechi dupa un material cu vreo tragedie, asa cum fac duduile de la televiziunile de acum. Iar jurnalul de noapte il avea Celia Petricu. Nici pe ea nu am mai vazut-o.

Trimite un comentariu

sus