Skip to main content

Şeful secţiei eveniment de la EVZ a demisionat după ce a fost luat la rost pentru o postare pe Facebook, despre Dragnea şi Cristoiu

 
Ionel-Stoica-EVZ
Ionel-Stoica-EVZ

Plecare la EVZ. Ionel Stoica, şef al departamentului Evenimentul zilei, a decis astăzi să demisioneze de la publicaţia la care a lucrat în ultimii trei ani, după cum a anunţat pe pagina sa de Facebook. „Daca dimineata mi-ar fi spus cineva ca astazi o sa -mi dau demisia de la "Evenimentul Zilei" as fi ras cu lacrimi. Si totusi mi-am dat-o! Sa nu radeti, a fost vorba despre o postare pe facebook, pe care nu o regret, dar discutiile despre mesajul publicat au fost doar scanteia. Oricum au fost trei ani de zile spectaculosi alaturi de colegi faini!”, a anunţat jurnalistul astăzi pe pagina sa.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, decizia jurnalistului de a demisiona a venit după ce a fost luat la rost şi aspru criticat în şedinţa de sumar de astăzi pentru o postare de pe pagina sa de Facebook, de acum două zile, în care scria despre Liviu Dragnea şi Ion Cristoiu.

Postarea care a deranjat conducerea EVZ: „Ion Cristoiu aruncă întrebarea pe evz.ro dacă "Se pun deja bazele achitării lui Liviu Dragnea?", avand punct de pornire a teoriei plecarea procurorului Lucian Papici din DNA. Mi-ar fi plăcut ca la finalul editorialului să pună un PS: "Dacă Liviu Dragnea este găsit vinovat de fraudarea referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu mă las de scris prostii şi mă întorc la bibliotecă", dar nu l-a pus!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus