Skip to main content

TNT va înlocui TCM. Când va fi lansat postul sub acest nume

 
TNT
TNT

TNT, brandul pilot de divertisment al Turner Broadcasting System, va fi disponibil în România începând cu 6 octombrie, ca urmare a repoziţionării TCM.

Publicitate

"Postul de televiziune le va oferi românilor nu numai o selecţie de filme de succes create de compania soră, Warner Bros., dar şi seriale în premieră absolută, marca TNT", potrivit unui comunicat de presă al Turner Broadcasting System.

Încă din prima săptămână, TNT va difuza de două premiere: serialul „Crimă cu premeditare” va putea fi urmărit din 6 octombrie, de luni până vineri, de la 15:00, iar în fiecare duminică, de la ora 22:00, telespectatorii vor putea urmări serialul „Ultima Navă”.

Despre cele două seriale

Crimă cu premeditare” urmăreşte povestea a doi detectivi, Terry English (Taye Diggs) şi Hildy Mulligan (Kathleen Robertson), care trebuie să investigheze o serie de crime bizare comise în San Francisco.

Din 11 octombrie, TNT va prezenta drama „Ultima Navă”. Producătorul Michael Bay îi aduce în rolurile principale pe Eric Dane, Rhona Mitra şi Adam Baldwin. Misiunea lor este simplă: să găsească un antidot, să oprească răspândirea virusului şi să salveze lumea. Când o pandemie fără precedent ucide 80% din popolaţia planetei, echipajul unei nave trebuie să găsească soluţia pentru a salva omenirea de la dispariţie.

Pe lângă aceste seriale, TNT va difuza filme precum: „Înapoi în viitor”, „Mad Max”, „Batman”, „Hannibal”, „Închisoarea îngerilor”, „Marele Lebowski”, „8 Mile”, „Parfum de femeie”, „Interviu cu un vampir” etc.

Printre premierele care vor avea loc la TNT în acest an se numără serialul „Dincolo de moarte” şi „Mob City”, iar în 2016, TNT va lansa încă două seriale: „Asediu din ceruri” şi „Agent X”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    In conferinta de presa sustinuta de reprezentantii Turner in Romania au spus ca incearca sa faca acest lucru pana la lansarea de pe 6 octombrie. Cu alte cuvinte stiu problema si negociaza...
  • gigi gigi
    subscriu
  • Thor Thor
    Tot ce e bun tre'să dispară. Uite așa se duce și ultimul program de filme clasice de pe piața românească. În schimb vom avea aceleași filme ultra redifuzate pe HBO, Cinemax, AXN, Paramount, Diva, Film Cafe, Digi Film, ca să nu mai enunț și posturile generaliste.
  • florica florica
    Pai Tnt-ul nu s-a "repozitionat" in Tcm prin 2000? Acu se face la loc comanda?
  • fabian fabian
    Era bine de aflat din articol daca intra si pe Rds digital

Trimite un comentariu

sus