Skip to main content

VIDEO. Alina Eremia, Smiley, Andra, Connect-R şi Puya dau lecţii de gramatică într-o nouă melodie pentru Kiss FM: Gramatica e sexy

 
kiss fm Smiley
kiss fm Smiley

Artiştii Alina Eremia, Connect-R, Smiley, Ruby, Andra şi Puya apar în noul videoclip al matinalilor de la Kiss Fm, Sergiu şi Andrei şi cântă „Gramatica e sexy”. „Să ştii limba romana înseamnă să fii mafiot”, sună versurile clipului lansat ieri de postul de radio.

Publicitate

„Se zice pe care, ar fi bine să stii/ Cucereşte-mă cu textul, gramatica e sexy. (...) Şi apropo de asta, ar fi ideal/ Să folosim corect cuvintele decât şi doar/ Dacă spui ascult decât hit-uri, de la mine ai un nu/ Dacă spui ascult doar hit-uri, îmi arată c-ai luat bac-ul.”, mai spune cântecul.

Melodia, în continuare: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Decat Sergiu Decat Sergiu
    Personajul colectiv Sergiusiandrei e decat ala care a scris gramatical brosura ''Suge-o Ramona''? Profesor, tati!
  • Marcel Marcel
    FELICITARI!!!!
    In acest fel sper sa observe si cei care persifleaza si se apara cu ironii, atunci cand ar trebui sa lase capul jos si sa invete.
    Prost nu e cel ce nu stie, ci acela care nu intreaba!

    Felicitari pentru mesajul acestui clip!
  • Dani Dani
    Nicolae popa cu p mic, clipul asta e facut pentru analfabeti ca tine, in speranta ca macar asa se mai prinde ceva in capul tau GOL!
  • Nicolae popa Nicolae popa
    Adică agramată si ne învată maimuțele zâmbetul, mai putin cunoscuta eremia alina ce a jucat in acel serial ratat la la si cioara conector cum sa vorbim corect ca sa îi păcălim pe alții poate chear si pe mamaia care n-a luat bacu' pt. ca a făcut 4 clasi ca l-am luat. Frumos , foarte frumos si cum spuneam observ videoclipul dar mai ales versurile melodiei cum zic vagabonti e pe bază de smecherie cu versuri gresite ca să înțelegă tot prostu' tot țăranu apoi să se dea smecher că el stia să îi îndrepte si pe alții gen (nu are legătură cu subiectul) : stai frățică că eu acolo la țară nu am veceul în fundu curții sprijinit de câțiva pari din care eventual mai dau după câini si toaletă ecologică dar ce să stiți voi ăstea adolescenți spălați pe creier si îmatricolați cu facebook care stați cu toaleta, baia în casă la apartament vă pute la nas si în singularitate vă spălați în baia bunicii după ia si a părinților vostri. Scuze că mai trebuia să pun ceva ghilimele sper că se înțelege ce am scris.
  • ștefan ștefan
    La fel este și muzica din ziua de astăzi exact cum cîntă indivizii din clip.

Trimite un comentariu

sus