Skip to main content

VIDEO. CNA nu vrea Sânge de Taur. Ce i-a deranjat pe membri la sintagma „Bun pentru femei, dacă-l beau bărbaţii”

 
sange de taur
sange de taur

DIN PUŢUL GÂNDIRII CNA. Cum dovedeşti că vinul roşu e bun pentru femei, dacă-l beau bărbaţii? Această întrebare şi-au pus-o membrii CNA, fără să găsească răspunsul. Ca urmare, s-au "supărat" pe spotul TV care vedea cu această promisiune.

Publicitate

Anumiţi membri ai forului au luat ad litteram zicala românească, devenită slogan în reclama la vinul Sânge de taur. Astfel, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să interzică spotul la vinul Sânge de taur, din cauza ...sloganului: „Bun pentru femei, dacă-l beau bărbaţii”. S-a pus inclusiv problema aluziilor sexuale.

Răsvan Popescu, fost preşedinte al forului, a atras atenţia că e o vorbă populară, care trebuie luată ca atare şi nu interpretată ad litteram, dar Consiliul a supus la vot. Monica Gubernat a fost cea care a propus să se voteze intrarea în legalitate a spotului. Au votat pentru interzicerea reclamei Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu.

Motivul interzicerii reclamei este încălcarea articolului 120 (2), potrivit căruia „Nu se vor atribui alimentelor proprietăţi pe care acestea nu le posedă.”

Decizia CNA este tardivă, ca în cazul multor reclame: spotul analizat nu mai rulează pe posturile de televiziune din luna martie a acestui an. Membrii CNA au decis totuşi să voteze intrarea în legalitate a reclamei pentru a preveni reluarea difuzării.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bă dar înguști la minte mai sunteți culmea culmilor hai să nefacem că lucrăm
  • Altă treabă nu aveți la CNA...interziceți spoturile tv care nu vă convin...
    Dar țigăniilor de la Capatos și Wowwbiz când le veți pune capăt?
  • Asta dovedeste cat de infantili sunt membri CNA! Oare cei care i-au numit acolo nu isi dau seama cat sunt de penibili acesti indivzi?

Trimite un comentariu

sus