Skip to main content

X Factor va începe în aceeaşi zi cu Vocea României

 
X factor
X factor

LA CONCURENŢĂ. Cel de-al cincilea sezon al emisiunii muzicale X Factor începe pe 18 septembrie la Antena 1, în aceeaşi zi cu debutul programului concurent de la Pro TV - Vocea României. Ambele emisiuni vor intra pe post de la ora 20.30.

Publicitate

Din juriul emisiunii de la Antena 1 fac parte aceiaşi Horia Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică. O noutate a acestui sezon este numirea unui nou membru al juriu şi anume publicul. Acesta va avea un cuvânt de spus în show-ul X Factor.

Cum s-a modificat mecanismul de vot la X Factor

În faza audiţiilor, cei care se prezintă în faţa celor trei juraţi trebuie să primească trei ”DA” pentru a putea trece în etapa următoare a show-ului. În fiecare săptămână, publicul îşi poate vota favoriţii dintre concurenţii care au primit trei ”DA”, asfel încât la finalul etapei de audiţii cel mai votat de către telespectatori scapă de Bootcamp şi ajunge direct în prima gală live.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    antena 1 COPIAZA PROTV, iar antena 1 ia bataie de la PROTV ca in fiecare zi.
  • Dragos Dragos
    Mie imi plac ambele emisiuni si din pacate iar o sa pasez dintr-o parte in alta. Mi-as dori ca X-Factorul sa revina duminica, pentru ca sigur n-au nici o sansa in fata show-ului de pe ProTV. Nu stiu cine ia decizii acolo, dar in felul asta vor fi "mereu aproape".
  • Florin Florin
    cu sloganuri ca Mai mult decat voce, X Factor trebuie sa ramana vineri. Faptul ca emisiunea concureaza direct cu Vocea o si ajuta. se face tam tam pentru asta. o mutare duminica nu inseamna neaparat rezultate mult mai bune. au vazut asta cu Next star.
  • Expertul, Expertul,
    Dupa ce ProTV a anuntat debutul Vocea Romaniei pe18 septembrie, hop au ve nit si antenistii cu kix factor in aceeasi zi! Daca programau kix factor duminica, aveau sanse mari sa fie lideri. Foarte probabil! Managerii din antena se multumesc si cu locul doi! Niciodata x factor nu va depasi Vocea Romaniei!
  • ștefan ștefan
    Apare vocea pe 18 Septembrie hop și Antena cu X factor tot atunci mai bine îl mutau Duminica.
  • Catalin Catalin
    Aloooo!! Antenaaa!!! se aude?
    De ce nu schimbati voi frumos grila incat sa nu va mai suprapuneti cu Vocea Romaniei?
    Nu aveti decat de pierdut. Nu veti reusi niciodata sa treceti in fata. Investiti prea putin in productie si asta se vede.
  • marian marian
    Trei caricaturi , unul mai inginfat decat celalalt .avari dupa banii. le doresc somn usor . traiasca VOCEA.

Trimite un comentariu

sus