Skip to main content

Burlăciţa Daniela Crudu, mutată cu emisiunea duminica, pe tronsonul de noapte. Producţia, înlocuită miercuri cu un film

 
Burlacita
Burlacita

Antena 1 mută din grila emisiunea Burlăciţa, care a pus televiziunea pe locurile trei şi patru în audienţe. Producţia, care în alte sezoane a fost difuzată joia, a fost programată în această toamnă miercurea, la concurenţă cu Visuri la cheie.

Publicitate

După cinci ediţii, producţia a fost mutată duminica, de la 22.30, în locul reluării X Factor. În locul ei intră, în această săptămână un film artistic: Sărutul dulce al Răzbunării, un film din 1996 cu Geena Davis în rol principal.

AUDIENŢE. Săptămâna trecută, Antena 1 a fost pe locul patru în audienţe pe intervalul emisiunii Visuri la cheie, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Antena 1 a fost depăşită şi de televiziunea de ştiri Antena 3. Postul a avut 600.000 de telespectatori la nivel naţional, dintre care 374.000 erau de la oraşe. Pe publicul comercial, Antena 1 a avut locul al doilea.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • moraru moraru
    Pe bune Mamele baietilor care au venit la mizeria aia de emisiune, stiu pentru cine "concureaza" ?! Hahaha ha ha....pe bune?!
  • john john
    X-Factor in reluare e fix inainte de Bingo...
  • ștefan ștefan
    Adela Leo afost țepuit de Cruduța
  • Adela33 Adela33
    Daniela Crudu se pricepe la altceva nu la audienta , asa ca ....maine poimaine o sa treaca la Kana D abia o asteapta Medelin si ala de la Strehaia
  • Dragos Dragos
    Antena 1 in loc sa difuzeze mizeria aia de emisiune (Bingo Metropolis), mai bine ar difuza X-Factor in reluare, pentru ca vinerea oricum aleg Vocea Romaniei.

Trimite un comentariu

sus