Skip to main content

Christian Sabbagh se mută la ştirile Kanal D din weekend şi se va ocupa de o nouă emisiune. Cine va intra în locul lui

 

Christian Sabbagh trece la ştirile Kanal D de weekend şi se va ocupa de o emisiune de investigaţie, Sabbagh în acţiune. În locul lui va rămâne prezentatoarea ştirilor din weekend, Simona Pătruleasa. Acesta a prezentat vineri seara ultimul său buletin de ştiri, moment în care a anunţat şi plecarea.

Publicitate

„Din 2010, intru în fiecare seara, cu excepţia weekendului, în casele dumneavoastră şi vă mulţumesc pentru atenţia pe care mi-aţi acordat-o. Acum pregătesc însă o nouă emisiune cum n-aţi mai văzut la televiziunile din România. Voi prezenta cazuri extrem de importante, imagini spectaculoase în premieră, mă voi implica în acţiuni riscante şi voi încerca să-i ajut pe toţi cei care sunt terorizaţi, înşelaţi şi minţiţi de toate aceste rele care ameninţă să pună stăpânire pe noi.”, a povestit Sabbagh.

„Pentru un proiect de o asemenea anvergură, aşa cum este Sabbagh în acţiune, este nevoie de timp. Tocmai de aceea, colega mea Simona Patruleasa îmi va lua locul la principalul jurnal al zilei. Mi-e însă foarte greu să mă despart de tot de dumneavoastră, aşa că ne vom revedea weekend de weekend la ştiri."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    nu e deloc adevarat, cu cititoarea exlcusiv de prompter Patruleasa nivelul stirilor se va duce cu totul de rapa... era un tip sarmant Sabbagh cu toate balbele sale.... eu nu cred ca va fi o mutare care sa isi atinga efectele scontate, si se va reveni cat de curand , pentru ca audientele vor si mai modeste...parerea mea...
  • F F
    nesurprinzator, tinand cont ca de cateva ori duminica Kanal D a fost peste Observator. Stirile Kanal D sunt mult inferioare concurentei, dar Christian Sabbagh le mai cobora cateva trepte.

Trimite un comentariu

sus