Skip to main content

CSM: Judecătorului Iulian Dragomir i-a fost afectată reputaţia de afirmaţiile de la Antena 3

 
CSM
CSM

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis, ieri, că judecătorului Iulian Dragomir de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) i-a fost afectată reputaţia profesională, prin afirmaţiile făcute la Antena 3 privind pretinse legături ale acestuia cu Traian Băsescu, relatează Mediafax.

Publicitate

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a constatat, ieri, că "afirmaţiile nefondate lansate în spaţiul public la adresa domnului Ilie Iulian Dragomir, judecător în cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie - Secţia penală, i-au afectat reputaţia profesională", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Dragomir a solicitat CSM, la data de 30 septembrie 2015, apărarea reputaţiei sale profesionale în raport de afirmaţiile făcute la adresa sa în emisiunea "Exces de putere" difuzată în data de 11 septembrie 2015 pe postul de televiziune Antena 3, ulterior reluate în articolul intitulat "Legăturile judecătorului cu naşu' în suflet cu gruparea lui Băsescu" publicat în cotidianul Jurnalul Naţional, inclusiv ediţia online, în zilele de 14 - 15 septembrie 2015.

În cadrul emisiunii şi articolelor de presă menţionate au fost discutate aspecte referitoare la activitatea judecătorului în cadrul ICCJ, fiind totodată reiterate afirmaţiile invocate în anul 2012 referitoare la modul de îndeplinire de către Dragomir a atribuţiilor de preşedinte al Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor şi la pretinse legături de ataşament faţă de fostul preşedinte al României, arată CSM.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 1q 1q
    pai dai in judecata si mai terminati cu conclavul asta jenant in care faceti o declaratie de presa prin care mustrati presa. penibil..

Trimite un comentariu

sus