Skip to main content

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, daţi în judecată de un blogger pentru că i-au folosit glumele în matinalul ZU

 
buzdu-si-morar_041
buzdu-si-morar_041

Bloggerul Radu Valentin Băzăvan, groparu.ro, îi acuză pe matinalii de la Radio ZU, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, că i-ar fi furat poantele, anunţă Click.ro. „Am muncit mult, iar ei, în două minute, mi l-au furat. Au făcut trafic, au câştigat popularitate, şi-au însuşit pe nedrept munca mea”, a declarat Radu Valentin Băzăvan, pentru sursa citată.

Publicitate

El le-a făcut plângere penală, la poliţia din Cluj, pentru încălcarea dreptului de autor, conform art.141 din Legea 8 /1996, infracţiunea care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. În acest an, Băzăvan a aflat, că dosarul întocmit a fost clasat. Acesta a înaintat apoi o acţiune la Judecătoria Sectorului 1 împotriva celor doi. „Am făcut o plângere împotriva ordonanţei de clasare şi aşteptăm un răspuns. Vom cere şi daune morale pe parte civilă”, a spus avocatul bloggerului, Cosmin Suciu.

Vizată este o postare din 2011 a bloggerului groparu.ro, care ar fi fost folosită de mai multe ori în glumele matinalelor de la Radio ZU - Sloganele judeţelor din România.

Contactaţi de Click, Buzdugan a spus că fiecare e îndreptăţit să ceară ce vrea, în timp ce Morar a declarat: „Să se pronunţe instanţa, iar noi o să ne supunem legii. Azi e ziua mea, nu vreau să mă gândesc la lucruri urâte.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vicențiu Vicențiu
    Punctele alea de suspensie sunt ca să fii dramatic, sau sunt doar pauze de gândire?
  • Adi Adi
    Indivizii ăștia au furat masiv și de pe timesnewroman, și de pe kamikaze.
    Au ceva insirație, zic eu. :)
  • Aladin Aladin
    In sfarsit cineva care ii dau in judecata pe acesti ametiti ai radioului care fura 90% din programul lor .

    Hai , restul bloggerilor , prindeti curaj si datii in judecata pe mamelucii FM .
  • geo geo
    Băzăvan...oare cîți or fi care rîd de poantele lui...că eu nu am prea am găsit de rîs.
    În schimb, am văzut fel de fel de poze luate de pe alții, a se citi copiate de pe net - fără surse...oare el plătește drepturi de autor celor care au realizat respectivele imagini...mă cam îndoiesc...
  • Pelicanu Pelicanu
    Doi manelisti: Copy si Paste!:)

Trimite un comentariu

sus