Skip to main content

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, daţi în judecată de un blogger pentru că i-au folosit glumele în matinalul ZU

 
buzdu-si-morar_041
buzdu-si-morar_041

Bloggerul Radu Valentin Băzăvan, groparu.ro, îi acuză pe matinalii de la Radio ZU, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, că i-ar fi furat poantele, anunţă Click.ro. „Am muncit mult, iar ei, în două minute, mi l-au furat. Au făcut trafic, au câştigat popularitate, şi-au însuşit pe nedrept munca mea”, a declarat Radu Valentin Băzăvan, pentru sursa citată.

Publicitate

El le-a făcut plângere penală, la poliţia din Cluj, pentru încălcarea dreptului de autor, conform art.141 din Legea 8 /1996, infracţiunea care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. În acest an, Băzăvan a aflat, că dosarul întocmit a fost clasat. Acesta a înaintat apoi o acţiune la Judecătoria Sectorului 1 împotriva celor doi. „Am făcut o plângere împotriva ordonanţei de clasare şi aşteptăm un răspuns. Vom cere şi daune morale pe parte civilă”, a spus avocatul bloggerului, Cosmin Suciu.

Vizată este o postare din 2011 a bloggerului groparu.ro, care ar fi fost folosită de mai multe ori în glumele matinalelor de la Radio ZU - Sloganele judeţelor din România.

Contactaţi de Click, Buzdugan a spus că fiecare e îndreptăţit să ceară ce vrea, în timp ce Morar a declarat: „Să se pronunţe instanţa, iar noi o să ne supunem legii. Azi e ziua mea, nu vreau să mă gândesc la lucruri urâte.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Punctele alea de suspensie sunt ca să fii dramatic, sau sunt doar pauze de gândire?
  • Indivizii ăștia au furat masiv și de pe timesnewroman, și de pe kamikaze.
    Au ceva insirație, zic eu. :)
  • In sfarsit cineva care ii dau in judecata pe acesti ametiti ai radioului care fura 90% din programul lor .

    Hai , restul bloggerilor , prindeti curaj si datii in judecata pe mamelucii FM .
  • Băzăvan...oare cîți or fi care rîd de poantele lui...că eu nu am prea am găsit de rîs.
    În schimb, am văzut fel de fel de poze luate de pe alții, a se citi copiate de pe net - fără surse...oare el plătește drepturi de autor celor care au realizat respectivele imagini...mă cam îndoiesc...

Trimite un comentariu

sus