Skip to main content

Despre televiziune, cu Mircea Radu moderator. Andreea Raicu, Andreea Marin, Cătălin Tolontan şi editorul Paginademedia.ro, la prima Emisiune de luni

 
Mircea Radu
Mircea Radu

Mircea Radu apare, azi, în prima ediţie a talk-show-ului Emisiunea de luni, program care va fi difuzat de TVR 1 de la ora 19.00. Subiectul primei emisiuni: televiziunea anului 2015.

Publicitate

Emisiunea îi va avea în studio, alături de Mircea Radu, pe Andreea Raicu şi pe editorul Paginademedia.ro, Petrişor Obae. Vor mai apărea în program, dar nu în studio, jurnalistul Cătălin Tolontan şi Andreea Marin.

Cum era televiziunea la începutul anilor 2000, cum este acum, despre calitatea programelor TV şi explozia formatelor tabloide, diseară, pe TVR 1, de la ora 19.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • claudia claudia
    Este o minciuna ca publicul cere emisiuni tabloid. Televiziunile doar ofera ceea ce vor, niciodata nu duc la indeplinire solicitarile telespectatorilor, o spun cu mana pe inima ca am facut nenumarate solicitari de emisiuni la diferite televiziuni si nimic nu s-a realizat. Nu contest ca televiziunea are rol de divertisment dar mai presus de aceasta are rol de a educa si culturaliza oamenii.
  • Adrian Adrian
    Si ce treaba are Tolontan cu televiziunea?
  • Marius Marius
    Stiu de pe acum care e concluzia: publicul e de vina pentru calitatea televiziunilor din Romania.

Trimite un comentariu

sus