Skip to main content

Florin Călinescu, jurat la Românii au talent, în locul lui Bebe Cotimanis

 
Florin Călinescu, jurat la Românii au talent, în locul lui Bebe Cotimanis
61727865

Florin Călinescu va fi din sezonul următor jurat al show-ului Românii au talent. Actorul va veni în locul lui Bebe Cotimanis. Călinescu a fost anunțat ca jurat al show-ului în Știrile Pro TV de astăzi.

„Mi-e dor de oamenii carora ma adresam, ma intreaba mereu pe strada "unde esti, ce faci?". Nu stiu de ce acum, exista situatii, timpi, timpuri, lucruri personale. La 20 de ani, nu aveam atatea lucruri personale de tinut in mana. M-am intors la o viata mai simpla si am realizat ca mai exista timp pentru oameni.”, a declarat Călinescu.

Florin Călinescu va juriza alături de Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu și Andra show-ul de talente.

Publicitate

UPDATE. Pro TV a anunțat oficial revenirea lui Florin Călinescu la Pro TV.

„Pentru că aparțin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent și cred cu tărie că oamenii din această țară sunt mai dăruiți în comparație cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porțelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentați, care merită lumina reflectoarelor. Văzând și făcând!”, a declarat acesta.

Ce spune Pro TV despre Bebe Cotimanis. „A contribuit din plin la descoperirea talentelor și a mizat de fiecare dată pe emoția pe care concurenții au reușit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Ai dreptate , Marcel ! Florin Calinescu a fost primul showman tv al natiei noastre. O sa faca sigur spectacol.Sa-i dorim succes !
 • "International" si "de anvergura" ? Ma rog,aia cu Rubi,Inna,etc e o prostie,dar si asta cu anvergura.
 • Da, Bebe trebuia inlocuit, dar nu cu Florin Calinescu. Cred ca Mihai Bobonete ar fi fost mult mai potrivit. Ca jurat Got Talent trebuie sa faci show si sa fii spontan, iar Bebe a fost foarte sters in sezonul 5.
 • Spre deosebire de multi ratati care jurizeaza in diverse emisiuni, Florin Calinescu a facut ceva pentru ProTv si este un actor ce poate intra foarte bine in orice rol.
  Terminati cu prostiile si nu va mai dati cu parerea daca sunteti neaveniti.
  Romanii se pricep la toate si nu isi vad lungul nasului. De aceea merg toate asa cum merg. Putina decenta nu v-ar strica!
 • What the fuck?! Cum - Inna sau Antonia? Cred ca esti de pe alta planeta! Aceste dudui habar n-au sa vorbeasca corect limba romana, sa fie spontane, cu acel vino-incoace, iar tu ai pretentia ca ele sa fie pe post de jurat la un asemenea concurs international de anvergura. Sa fim seriosi! Alegerea lui Calinescu, Florin Calinescu, mi se pare o idee destul de interesanta si, totodata chiar indrazneata, chiar daca unii dintre postaci il vad deja crispat, imbratranit sau defunct, cum a spus TURNATORUL de Traian Basescu.
 • Nu mai exista vedete in Romania? De trebuie sa apelam la vedete imbatranite care isi dau duhul pe scena.. Penibil! In loc de Raduleasca si Calinescu mai bine erau: Antonia, INNA, Ruby.. Dar mna, este in familion.
 • L-am vazut in aceasta seara...crispat, imbatrinit, total schimbat...se vede ca a iesit de ceva vreme din prim-planul emisiunilor televizate. Dorim sa il urmarim pe Calinescu de atunci...

Trimite un comentariu