Skip to main content

Florin Călinescu, jurat la Românii au talent, în locul lui Bebe Cotimanis

 
Florin Călinescu, jurat la Românii au talent, în locul lui Bebe Cotimanis
61727865

Florin Călinescu va fi din sezonul următor jurat al show-ului Românii au talent. Actorul va veni în locul lui Bebe Cotimanis. Călinescu a fost anunțat ca jurat al show-ului în Știrile Pro TV de astăzi.

„Mi-e dor de oamenii carora ma adresam, ma intreaba mereu pe strada "unde esti, ce faci?". Nu stiu de ce acum, exista situatii, timpi, timpuri, lucruri personale. La 20 de ani, nu aveam atatea lucruri personale de tinut in mana. M-am intors la o viata mai simpla si am realizat ca mai exista timp pentru oameni.”, a declarat Călinescu.

Florin Călinescu va juriza alături de Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu și Andra show-ul de talente.

Publicitate

UPDATE. Pro TV a anunțat oficial revenirea lui Florin Călinescu la Pro TV.

„Pentru că aparțin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent și cred cu tărie că oamenii din această țară sunt mai dăruiți în comparație cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porțelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentați, care merită lumina reflectoarelor. Văzând și făcând!”, a declarat acesta.

Ce spune Pro TV despre Bebe Cotimanis. „A contribuit din plin la descoperirea talentelor și a mizat de fiecare dată pe emoția pe care concurenții au reușit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu