Skip to main content

VIDEO. Oana Zamfir, scoasă de la Digi24 după ce l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă a „fost la Universitate când au venit minerii”

 
Oana Zamfir
Oana Zamfir

Jurnalista Oana Zamfir nu va mai prezenta de mâine ştirile Digi24, după ce l-a întrebat pe Marian Munteanu, liderul studenţilor, extrem de activ la manifestaţiile din iunie 1990, dacă a fost în Piaţa Universităţii în acele zile. Amintim că Munteanu a fost bătut crunt de mineri în 14 iunie. „Aţi fost şi dumneavoastră în piaţa Universităţii, în acea perioadă, când au venit minerii?”, a fost astăzi întrebarea Oanei Zamfir pentru Marian Munteanu. Acesta a răspuns, după o scurtă pauză,: „Da, am trecut şi eu pe acolo”.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Oana Zamfir nu va mai apărea pe sticlă de mâine, însă va rămâne angajată ca jurnalist în cadrul postului. În locul ei va intra, cel mai probabil, Roxana Lăzărescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Decebal Maradona Achim Decebal Maradona Achim
    Mizerii !
  • Presă făcută de pițipoance Presă făcută de pițipoance
    Dacă a, fi fost șef la Digi,niciodată n-ar mai fi apărut pe post!
  • n.e. n.e.
    Trebuie să persevereze, nu-i de glumit cu aceste informații!
    O sa-ti revii!
  • vochin vochin
    bune exemple. daca ma apuc sa completez ce se stie de ivanovici si de mm stoica scriu trei ore. in ceea ce-o priveste pe oana, ea a pus, din greseala, o intrebare pertinenta. marian munteanu n-a fost in piata centrala cand au venit minerii, adica in data de 13. el a fost batut pe data de 14, dar nici atunci nu era in zona centrala.
  • Adri Adri
    Cine a prezentat în locul ei azi?
  • Ucenica la croitorie Ucenica la croitorie
    Mai spiristi si jurnalizde , nu o mai aparati pe pitulice ! Meseria ei e macar sa se uite la poze si la televizor - exista o poza cu Marian Munteanu ranit care a circulat in media din intrega lume. Daca era calfa la croitorie trebuia sa recunoasca un costum Chanel macar din pozele din revistele de moda. Daca o intereseaza doar machiajul greu si odele catre Prelipceanu ... uite ca seful a gasit repede alta "profesionista" !
  • Camelian Propinatiu Camelian Propinatiu
    N-ar mai fi fost gafe tineresti daca cel mai ilustru istoric contemporan (400 000 ex), dl Boia, in loc sa se ocupe de imaginea Poetului National, scria o biografie a lui Marian Munteanu, fara de care balconul eminescian MPU nici n-ar fi existat. Sa nu uitam ca electoratul Mineriadei i-a iertat pe fesenisti, votând jaful si risipa din 1992-1996, plus consecinta postromânismul. De fapt, avem acum un proces moral, generatiile de azi le judeca pe-alea de ieri cum, de ce e RO atât de inapoiata si de dispretuita dupa ratarea startului spre occidentalizare! Literar, o rusine pt clasa noastra politica juridica intelectuala ca dreptatea pentru victime nu vine din RO, ci ne-a impus-o CEDO.
  • simona simona
    mai bine ar reveni Adriana Nedelea, aia era buna de tot
  • Gigi Gigi
    Oana era doar o prezentatoare de Weekend. Doar ca epurările făcute de triada de foc Prelipceanu Lembrau raduleasca ( ultimele doua sunt niște bătrânele precupețe interesate de moda si cancan - ex. Libertatea, teo show etc) au dus la formule de genul asta. Pe vremuri, la ora aia prezenta Timea bereczki, cu 4 clase peste biata Oana. Si tot pe vremuri, ședințele de sumar de seara durau doua ore si scoteau untul din oameni, dar ii făceau a înțeleagă ce scriu a doua zi. Limbricul Prelipceanu a dispus Sa fie scurtate si a adus doar oameni ne nimic, care Sto arrivando! Ii asculte ordinele. După o asemenea gafa nu auzim nimic de la "redactorul șef"? De altfel asta cu concedierea in treimi ițe i- a mai adus un necaz, cu un operator de la constanta care a câștigat un proces in doi timpi si trei mișcări.
  • alex2 alex2
    Prelipceanu ar trebui concediat. El distruge, cu adevarat, audienta si asa mica a postului.
    La fel ca la A1 (Mandruta), stirile au avut ca sefi niste oameni care ar trebui sa fie someri.
  • dan_ dan_
    toata gafele sunt scuzabile. daca ii intrebi pe cei mai importanti jurnalisti ai lumii iti vor povesti despre o lista lunga de gafe.
  • manuela manuela
    Andreiuca, faza a fost alta. Imbecila aia Oana Frigescu-Badiu de la Antena 1 l-a intrebat pe Andrea Bocelli "Ce ati vazut in Romania?" cand a venit ala sa cante aici. Saracutul a vazut un rahat, ca e cam orb asa.
  • Adi Adi
    Georgel Mihai Andries: jurnalista Oana a fost un Dorel. Pana si Wikipedia stie ca omul asta a fost batut rau. Putea sa intrebe ceva destept care sa ii dea de inteles telespectatorului nestiutor de ce e Marian M. invitat, nu sa faca pe proasta. Faza e ca jurnalismul in Romania e de doi lei. Foarte putini isi fac meseria cum trebuie, informand poporul in cunostinta de cauza. Restul 95%, cancan ...
  • Alin Alin
    vesel, ce sa zic? cati ani o fi avand Oana? fiindca intrebarea, n=are nici o justificare; daca nu a prins evenimentele, si nu s-a documentat, are o scuza; altfel, sanctiunea e decenta.
  • sulaf sulaf
    Ba, ia lăsați fata în pace ! Nu mai plânge Oana, ia vino tu la tata să te consoleze puțin, jurnalismul nu e de tine, la cât ești de frumoasă am alte planuri cu tine. Și mult mai bănoase ! :D

Trimite un comentariu

sus