Skip to main content

VIDEO. Oana Zamfir, scoasă de la Digi24 după ce l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă a „fost la Universitate când au venit minerii”

 
Oana Zamfir
Oana Zamfir

Jurnalista Oana Zamfir nu va mai prezenta de mâine ştirile Digi24, după ce l-a întrebat pe Marian Munteanu, liderul studenţilor, extrem de activ la manifestaţiile din iunie 1990, dacă a fost în Piaţa Universităţii în acele zile. Amintim că Munteanu a fost bătut crunt de mineri în 14 iunie. „Aţi fost şi dumneavoastră în piaţa Universităţii, în acea perioadă, când au venit minerii?”, a fost astăzi întrebarea Oanei Zamfir pentru Marian Munteanu. Acesta a răspuns, după o scurtă pauză,: „Da, am trecut şi eu pe acolo”.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Oana Zamfir nu va mai apărea pe sticlă de mâine, însă va rămâne angajată ca jurnalist în cadrul postului. În locul ei va intra, cel mai probabil, Roxana Lăzărescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cips Cips
    In jurnalism nu exista "gafe scuzabile". Ori te documentezi temeinic asupra subiectului, ori te duci si te faci ospatar.
  • smirre smirre
    mda...e tanara, nedocumentata asa cum sunt majoritatea tinerelor crainice din ziua de azi. citesc prompterul, editeaza stirea si atat. la casierie. totusi, o decizie exagerata. repet, e tanara, probabil era la gradinita in perioada respectiva. asta nu scuza ignoranta, dar....ma rog, au expus-o exagerat. la urma urmei totusi, munteanu nu e vreun personaj istoric..
  • Andrei Andrei
    Mi se pare o "gafa" scuzabile nu o vad ca pe un capat de tara. Mai penibil mi s-a parut cand Iulia Vantur a intins sa dea mana cu un nevazator sau ciung ceva...:))
  • binggle binggle
    biene ca o aduce pe imbatranita aia fara niciun farmec
  • geo geo
    Păi nu este de vină fata că nu știa ce și cum...probabil că abia se născuse, la acea vreme.
    De vină sunt cei care au angajat-o și au lăsat-o pe post...de vină este cel / cea care îi șoptește în cască ce și cum să întrebe...că ea era depășită de subiect și de importanța momentului.
    Și ca ea sunt destui / destule cititori / cititoare de prompter care habar nu au de cei despre care pomenesc.
    Lasă, Oana, o să vezi și tu ce înseamnă reporteria, munca de jos, pe teren în 3 schimburi, chiar și în week-end...că doar nu o să te întorci tu în Brașov...
  • Mihai Mihai
    Sa mai zica cineva ca nu e puscarie la Digi! Da, a fost poate caraghioasa intrebarea, dar de aici si pana la a o scoate de pe post pentru asa ceva e cale lunga. Si nu e singurul caz. Mai stie cineva ceva despre Timea Beretzki?? Au zburat-o peste noapte. Cred ca tot pentru vreo stupizenie.
  • Kamaris Kamaris
    A facut o gafa, altii fac gafe mult mairi si nu patesc nimic, merita iertata. Era cea mai bunoaca prezentatoare de stiri. Imi pare rau pentru ea.

Trimite un comentariu

sus