Skip to main content

PRESA DE AZI. "România somnului bine făcut!". Mâna dreaptă a lui Iohannis a adormit la o vizită. Dragoş Nedelcu, despre jocurile lui Vîntu la Chişinău

 
Click-20-10-2015
Click-20-10-2015

PRESA DE AZI. Tabloidul Click! îşi deschide ediţia de astăzi cu o ştire despre cum şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, a adormit în timpul întâlnirii cu delegaţia Serbiei, la Belgrad. "România somnului bine făcut!", este supratitlul dat de Click acestui material. Titlul pus de tabloid: Klaus, trimite-l la culcare!

Publicitate

Click scrie că episodul cu oficialul român s-a întâmplat în vară, pe 15 iulie, după ce şeful statului român, Klaus Iohannis, şi omologul său de la Belgrad, Tomislav Nicolici, ar fi părăsit şedinţa de lucru. Într-o declaraţie dată site-ului pesurse.ro, Mihalache spune că poza este "o manipulare ordinară" şi că "e vorba despre un moment în care delegaţia română astepta terminarea convorbirilor tete-a-tete dintre preşedintii Nikolic si Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o oră. De altfel cine se uită la poza vede foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente."

Evenimentul zilei deschide cu dezvăluirile lui Dragoş Nedelcu, fost jurnalist, ex redactor-şef adjunct Capital şi fost vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al Realitatea TV. "Jocuri politice murdare în jurul televiziunii lui Vîntu de la Chişinău", titrează EVZ, într-un material despre lansarea postului Publika TV în Moldova şi despre jocul lui Vîntu între Vlad Filat (fost premier al Moldovei) şi mogulul Vlad Plahotniuc (despre care Nedelcu scrie că îl avea consilier pe Cozmin Guşă). Materialul, pe EVZ.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi subiectele presei de astăzi.

Click!: "Klaus, trimite-l la culcare!", cu supratitlul "România somnului bine făcut! Mâna dreaptă a preşedintelui Iohannis, Dan Mihalache, a adormit la vizita oficială în Serbia".

Adevărul: "Ion iliescu, executat în cel mai curat stil bolşevic". Cotidianul are pe prima pagină un articol despre excluderea lui Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, din toate forurile de decizie ale partidului.

România liberă: "Românul mândru. Ponta a pus la pământ companiile româneşti". Ziarul scrie pe prima pagină că premierul a intervenit doar pentru firmele străine şi a lăsat să moară sau chiar a contribuit la îngroparea capitalului autohton. O supracopertă face reclamă magazinului Unirea, deţinut de proprietarul ziarului, Dan Grigore Adamescu.

Evenimentul zilei: "Jurnalul unui fost jurnalist (II) Jocuri politice murdare în jurul televiziunii lui Vîntu de la Chişinău". Publicaţia îşi începe ediţia de astăzi cu un material ce conţine o serie de mărturii despre subteranele bătăliei pentru controlul Republicii Moldova. Dezvăluirile sunt făcute de fostul jurnalist Dragoş Nedelcu.

Puterea: "Ancheta accidentului din Apuseni - o muşamalizare". Ziarul scrie pe prima pagină despre raportul Centrului de Investigaţii pentru Siguranţa Aviaţiei Civile privind accidentul din Munţii Apuseni, produs în 20 ianuarie 2014.

Libertatea: "Copiii ar putea plăti greşeala tatălui". Tabloidul are în deschidere un articol despre faptul că rudele victimelor accidentului din Apuseni ar putea să se îndrepte împotriva moştenitorilor pilotului Adrian Iovan pentru recuperarea eventualelor daune.

Jurnalul Naţional: "Haiducia statului: care sunt regiunile prădate".  Cotidianul scrie în deschiderea ediţiei de astăzi că jumătate din judeţe nu se pot susţine din taxele pe care le colectează, fiind nevoie ca statul să le aloce, în fiecare an, sume importante.

GALERIE FOTO. Primele pagini ale ziarelor de azi, 20 octombrie:

  • Adevarul-20-10-2015
  • Azi-20-10-2015
  • Bursa-20-10-2015
  • Click-20-10-2015
  • EvenimentulZilei-20-10-2015
  • GazetaSporturilor-20-10-2015
  • JurnalulNational-20-10-2015
  • Libertatea-20-10-2015
  • National-20-10-2015
  • RomaniaLibera-20-10-2015
  • ZiarulFinanciar-20-10-2015
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Ce teapa si-au luat cei care l-au votat pe Iohannis! Nu ca Ponta ar fi altfel, mai bine nu votai. Si te simteai curat. :)
  • geo geo
    Mihalache a cam comis-o.
    Fără supărare.
    Putea să se joace pe tabletă, să trimită mesaje cui dorea el...dar să se ”relaxeze”...în acea poziție lipsită de decență...

Trimite un comentariu

sus