Skip to main content

Realitatea TV îşi schimbă complet grafica din 9 octombrie. Cum va arăta grila postului, de dimineaţa până seara

 
emma-zeicescu
emma-zeicescu

Postul de ştiri Realitatea TV îşi va schimba complet grafica începând din 9 octombrie, dată la care va trece şi la o grilă de programe schimbate. Schimbarea vizuală va fi completă, a declarat pentru Paginademedia.ro Edward Pastia, director executiv al staţiei.

Publicitate

Edward Pastia, pentru Paginademedia.ro:

“Realitatea TV va avea o grafică schimbată complet. Va fi schimbat toul, de la id-ul de staţie până la burtiere.”

Schimbarea de grafică – după nouă ani în actuala formulă - este făcută in-house, de către departamentul specializat al staţiei.

Din 9 octombrie se schimbă şi grila de programe a staţiei, cu câteva modificări faţă de structura actuală. Emma Zeicescu trece pe tronsonul 11.00-14.00.

"Oameni şi fapte s-a bucurat de succes în trecut. Cum Eli Roman este însărcinată acum, Emma Zeicescu va trece pe un tronson mai mare, de trei ore, între 11.00 şi 14.00. Eli Roman se va ocupa, cât se mai poate, pentru că urmează să nască, de un segment în weekend", a declarat Edward Pastia pentru Paginademedia.ro.

O altă schimbare este pe tronsonul 14.00-15.00 (unde era Emma Zeicescu). Pe acest interval va fi Alex Căutiş. Cel mai probabil, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Alex Căutiş o va avea colegă de platoru pe Mădălina Vasile (ex România TV).

Grila postului Realitatea TV începând din 9 octombrie, în timpul săptămânii.

7.00-11.00: Dorin Chioţea şi Aneta Sângeorzan
11.00-14.00: Emma Zeicescu
14.00-15.00: Alexandru Căutiş şi Mădălina Vasile
15.00-18.00: Denise Rifai
18.00-18.30: Andra Miron
18.30-20.00: Lavinia Şandru
20.00-21.00: Andra Miron
21.00-24.00: Rareş Bogdan

În weekend, programul va fi diferit, cu Ediţii speciale realizate de oamenii postului. Tot în weekend, vinerea, de la 18.30, rămâne în grilă Academia de evaziune, programul prezentat de Edward Pastia. Vineri şi sâmbătă, pe tronsonul lui Rareş Bogdan este Octavian Hoandră.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    in locul lor as folosi un logo scris CLAR SI MARE <> pentru ca este un brand puternic minimizat de logo-ul oribil, dar si de continutul necompetitiv. HD nu, transimisiuni continue LIVE nu...destule lipsuri...sa se foloseasca de site, pt.ca are o vizibilitate imensa pe online...sa le recomande spectatorilor (la fiecare cateva minute) sa intre pe site, pentru a ii pastra cumva legati de REALITATEA....in rest, au sanse sa se lupte cu posturile din top doar daca isi schimba mult mai mult decat grafica...
  • an an
    adevarat
  • Alexynio Alexynio
    Imi place mult echipa lor mai putin Lavinia Șandru. Inteleg de ce e nelipsita din grila insa este varza ca moderator! VARZAAAAAA!!!! (IMI placea mult de ea ca invitat) moderarea de emisiuni nu e pt ea.
  • Horațiu Horațiu
    HD? Sau măcar 16:9, că nu mai există televizoare 4:3.
  • qwerty qwerty
    dar taxele la stat incep si ei sa le plateasca sau stau in insolventa toata viata?
  • george george
    De 16:9 nu a spus nimic totusi suntem in 2015

Trimite un comentariu

sus